בוקר אור מה נשמע יפים שלי? מתנדבוש, אין סיכום שבועי? יום מקסים לכם
ה המלאכית19 New member 10/8/03 #1 בוקר אור../images/Emo13.gif מה נשמע יפים שלי? מתנדבוש, אין סיכום שבועי? יום מקסים לכם
ה הרבנית חנוכה New member 10/8/03 #4 חחח....אמרתי לך שהוא נשמה טהורה../images/Emo8.gif במקרה של חתונה, אחותי , אני השושבינה עידנוש לא להסמיק
חחח....אמרתי לך שהוא נשמה טהורה../images/Emo8.gif במקרה של חתונה, אחותי , אני השושבינה עידנוש לא להסמיק
S saar7650 New member 10/8/03 #5 דייייייייייייייי כבר!!! אתן גורמות לי להסמיקקקקקקק... בחיאאאאאאאאאת! עדיף קבקב מהסמקות...
ה הרבנית חנוכה New member 10/8/03 #6 חחחחח...יאללה יאללה.... אל תגיד שזה לא מחמיא לך פתאם משחק לי את הביישן
ה הרבנית חנוכה New member 10/8/03 #8 ד"א, יקירתי....ספרי לנו איך עידנוש רומם את מצב רוחך?? שנלמד ממנו קצת
S saar7650 New member 10/8/03 #11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אסור לי להגיד לא ואני חייב לשמוע לכל מה שהיא אומרת לי, אחרת אני יחטוף קבקב... היא לא צריכה לשלם. היא רק אומרת "קבקב" וזה מספיק... נ.ב באמת נראה לך שבגללה אני מדבר איתך???
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אסור לי להגיד לא ואני חייב לשמוע לכל מה שהיא אומרת לי, אחרת אני יחטוף קבקב... היא לא צריכה לשלם. היא רק אומרת "קבקב" וזה מספיק... נ.ב באמת נראה לך שבגללה אני מדבר איתך???
ה המלאכית19 New member 10/8/03 #12 לא, מתוק אתה לא מדבר איתי בגללה. אתה מדבר איתי כי אם לא תעשה את זה - תחטוף קבקב ממני... סתם, סתם. אתה מדבר איתי כי אני זו אני
לא, מתוק אתה לא מדבר איתי בגללה. אתה מדבר איתי כי אם לא תעשה את זה - תחטוף קבקב ממני... סתם, סתם. אתה מדבר איתי כי אני זו אני
ה הרבנית חנוכה New member 10/8/03 #19 עידןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מי אמר חתולים??? אני שומעת את עידן צועק "אמאל'ההההההההההההההההההה" תמרוש באמת...לא פסדר, הילד מפחד מחתולים יותר מאשר קבקבים
עידןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מי אמר חתולים??? אני שומעת את עידן צועק "אמאל'ההההההההההההההההההה" תמרוש באמת...לא פסדר, הילד מפחד מחתולים יותר מאשר קבקבים
S saar7650 New member 10/8/03 #22 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמא!!!! אמא'לה... לא לא לא... נכון שסתם עבדו עליי ואין חתולים??!!! יאללה! איך אני יישן בלילה... מה אתן עושות לי... בעצם, מה עשיתי לעצמי היפלתי את עצמי בפח...
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמא!!!! אמא'לה... לא לא לא... נכון שסתם עבדו עליי ואין חתולים??!!! יאללה! איך אני יישן בלילה... מה אתן עושות לי... בעצם, מה עשיתי לעצמי היפלתי את עצמי בפח...
S saar7650 New member 11/8/03 #28 ואייייייייי מה- אני לא רואה טוב?? תחשבו שהחיבוק הזה בא אחרי שפשוף עיניים כדי לראות טוב... מישהי (בשם מלאכית) החמיאה לעצמה או שסתם אני חולם?...
ואייייייייי מה- אני לא רואה טוב?? תחשבו שהחיבוק הזה בא אחרי שפשוף עיניים כדי לראות טוב... מישהי (בשם מלאכית) החמיאה לעצמה או שסתם אני חולם?...