בוקר אור!!!!

eilati27

New member
בוקר אור!!!!../images/Emo171.gif

שיהיה לכולן בוקר של אור ושמחה... תהנו מיום רגוע!!! "איזו מן שלווה ולא עושים שום דבר..."

בוקר טוב אילתי המהממת!!!! ../images/Emo171.gif

מזמן לא שמתי את התמונה הזו... והיא מאד מתאימה לבוקר

eilati27

New member
חחחחחחחח גדול!!!!!!

באמת מתאימה לבוקר יא משוגעת שלי!!!!! תגידי לי איפה עדידס????? כולי געגועים אליה!!!! שיהיה בוקר מצויין!!! עכשיו תמונה להתאששות חחח... ===============> אחחחחחחחחחח מהמם אחד!

a d i d a s 2 1

New member
לההה הגזמת

אבל תמשיכי למכור אותי למרגלים שלי את עושה להם טוב על הלב...

rootteem1

New member
כפרהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני שמחה שאני עושה טוב למישהו! כי אף אחד לא עושה טוב לי.. טוב כמעט אף אחד... את כן!! כפרות התגעגעתי!! מזה להיעלם ככה? ברחת עם בחור בן 17 ואת לא חוזרת????.. חיזרי כפרוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש miss ya so so so so so so so so muchhhhhhhhhh
לב|

a d i d a s 2 1

New member
אילתי נשמה שלי

הצלחתי לסדר פה משהו במחשב, למרות שזה יהיה תלויבזה שאני אבטל את האנטי וירוס פה במחשב בכל מקרה אני לא בבית, ואני אחזור כנראה בשבוע הבא... ביום ראשון או שני... באתי במיוחד לשלוח לך נשיקה!! ולהגיד לך משהו נורא מקורי כמו זה.. את מהממת! אפשר לבקש אותך מההורים?

eilati27

New member
חחחחחחחחח חולה!!!

אני מתה עלייך משוגעת!!!!!! איזה כיף שנכנסת לתת לי נשיקה!!!! אלפי נשיקות בחזרה... מתגעגעת אלייך!!!! אוהבת!

a d i d a s 2 1

New member
אני גם

ואין לי כח דברים זזים פה לאט אז אני אצא מפה... אני אשלח לך מאוחר יותר מסר... נשיקות ויום נפלא!

a d i d a s 2 1

New member
בדיוק...תזדייני בסבלנות

כפרה על קניושששש... אילת בחיאת אילת... תמסרי לחולית.. שהיא זבל פרות שלי, טוב? אבל הפעם תמסרי1! לא כמו עם הדש של ריפ והשניצלים של דפנה!! יאללה ביי בינתים, אני אחזור בערב ישר לתיבה שלך...

eilati27

New member
אל תדאגי יגיע...

היא גם זבל עופות שלי.. בקושי מראה את הפרצוף החולי שלה פה!!! (וגם לא ברשמי) יאללה מחכה לך בערב!

למעלה