בוקר אור!!!

eilati27

New member
בוקר אור!!!../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

לשנונים,שנונות,לאופטימים וגם קצת לפסימים... שיהיה יום נפלא מלא בבשורות טובות! מישהי יכולה לפרט מה היה בגיא פינס???

rifkin1

New member
../images/Emo142.gif בוקר אילתי

בקשר לגיא פינס. הוא הציג את הקליפ וסיפר שג'קו כתב והלחין אותו ומבצע יחד עם מאיה רוטמן. הוא עוד שם דגש על השורה 'מותר לבן אדם לטעות...' בתור רמז עווה לכל מה שקרה. ואז הוא שידר דקה ומשהו מהקליפ. הקליפ עצמו מהמם, מקווה שבקרוב הוא ייעלה ואפשר יהיה לראות את כולו.

talytal

New member
אילתוש, לגבי הקליפ

ראיתי אותו בסוף אתמול, אצל לושה המתוקה (
), והאמת, לא הייתי מתנגדת לאיזה צפייה חוזרת או 20, כי הייתי עסוקה מדי בלחשוב איזה מקסים ג'קו ואיך מתאים לו אקסטרים קלוז אפ על מסך גדול...
כל החלק הראשון של הקליפ, שזה הרוב, מורכב מצילומי אולפן דוגמת מה שכבר ראינו בקליפ מאחורי הקלעים בקשת. שילבו אותם בצורה קצת יותר מעניינת, כמובן. הדבר היחיד שקצת הפריע לי, ולא ברור לי אם זה מכוון או לא, זה שהצילום של ג'קו קצת יותר גדול מזה של מאיה, וזה הורס מה שהייתה יכולה להיות אשלייה יפה שהם באותו מקום באותו זמן. בכל מקרה, אין לי ספק שהוא יגיע לרשת מאוד בקרוב.

eilati27

New member
וואו תודה לכולן...

נשמע מעולה... אבל בעצם משתמע שאי אפשר עדיין לראות אותו (אפילו תקציר) בשום מקום??? :( נ.ב. מצטערת שלא התקשרתי אתמול והעברתי לך את הדברים... הגעתי ממש מאוחר הביתה והתעלפתי... מקווה שיהיה לי זמן היום ממי...

Nova5

New member
בוקר טוב לכולם!../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אילתי, איך היה מומולדת של אימא?

eilati27

New member
אוי היה תענוג...

נסענו לארוחת ערב ב"קולומבוס" למי שמכירה... יאמי... היה ממש ממש נחמד... תודה ממוש על ההתעניינות ויום נפלא!!!

קניה 1

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אתמול ב - 23:29 בלילה אני מקבלת sms מידיד שלי: ג'קו בטלויזיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נאלצתי לאכזב אותו שכבר ראיתי את הקליפ בשידור של 19:30..
אבל בכל זאת יפה מצידו

talytal

New member
איזה כיף שיש כאלה חברים ../images/Emo13.gif

קניוש, הבנתי נכון שאת לא באה לחולון? את רוצה מכות, בוביזה? מאז חיפה לא ראיתי אותך, וזה הרבה הרבה יותר מדי זמן!

קניה 1

New member
את האמת....?../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אני פשוט לא מרגישה שההופעות האלה עונות על הצורך שלי.. אני התלהבתי מג'קו בטירוף בכוכב נולד, ובעיקר התלהבתי מהכישרון שלו. לבוא לראות אותו שוב ושוב שר את אותם שירים, במקומות מפוקפקים למינהם, ועם מלא צרחות ברקע.... זה פשוט לא עושה לי את זה.. להופעה הראשונה התייצבתי, כי הרגשתי שאחרי מה שהוא עבר אני פשוט חייבת לבוא ולו רק כדי לתמוך בו.. ועכשיו אני מחכה שיהיה דיסק, ואז הופעות אמיתיות (!!), ולשם בטוח אני אגיע!! ועד אז אני נהנית לשמוע את הדיווחים שלכם + תמונות מהממות...

Nova5

New member
../images/Emo127.gif קניוש, זאת בדיוק הנקודה

זאת הזדמנות הראשונה שלי לשמוע אותו פעם הראשונה ללא צרחות והתלהבות מוגזמת במקום עם אקוסטיקה טובה ובמעמד מכובד שכזה. חוץ מג'קו יש כאן עוד כמה עניינים : - לשמוע גם את עברי לידר - לתרום למטרה טובה וגם ליהנות מזה - לשבת "אחורי זה על סוס קפה" בכייף

קניה 1

New member
היי נובוש ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אני התייחסתי גם להופעות קודמות.. ובקשר למופע בחולון, בדיוק בגלל כל הסיבות שהזכרת אז הזמנתי כרטיס. אבל אז.. לויודעת.. זה לא ישב לי טוב בבטן, ואני מאוד מאוד מקשיבה לתחושות בטן שלי, אז בסוף החלטתי לבטל.. אין לי אפילו סיבה ברורה..

קניה 1

New member
ונחמד שתשבו על סוס קפה!

אני אישית יושבת על סוס שחור חחח (טוב נו.. חום שחור... אבל זה הורס ת'בדיחה
)

קניה 1

New member
אני מקווה מאוד שאת צוחקת!! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo175.gif

rifkin1

New member
אחת האהבות הכי גדולות שלי

הם סוסים אז לא, אני לא צוחקת חחחח...
לפני חודש יצתי לטיול בצפון ובפעם הראשונה בחיי רכבתי על סוס, בעצם על סוסה מדהימה יחד עם הסייח שלה שנולד לפני שלושה חודשים. קראו לסוסה שנפס והתאהבתי בה מייד ואין יום שאשני לא חושבת עליה.

קניה 1

New member
לא....

אני פשוט לא חושבת שצריך לקנא באנשים.. ואם את אוהבת כ"כ לרכב, תיגרמי לזה להיות בחיים שלך! זה הרבה יותר פשוט ממה שאת חושבת!

rifkin1

New member
חס וחלילה

זה היה בצחוק הקטע על הקנאה. ואני יודעת שאני אלמד לרכב על סוסים אבל עכשיו קצת קשה לי ליישם את זה.

למעלה