בוקר אור

IAM20072007

New member
בוקר אור ../images/Emo183.gif../images/Emo24.gif

סופסופ קצת רטוב בחוץ , לא שאני מתמוטטת על חורף, אבל בתור התחלה זה די נחמדי. (אל תדאגו בהמשך אני עוד יקטר על החורף). אתם לא מבינים אתמול היה ברק אחד גדול , והיתה לנו הפסקת חשמל משעה 16:30 בערך עד 24:07. אתם קולטים???????????????????????????????? מזל שהינו מוזמנים לחמתי לארוחת ערב , אם לא?! חבל על הזמן, חושך מצרים לא רואים ממטר. וכמובן שמנורת החרום לא עבדה. הדלקנו נרות , איזה אוירת רומניטקה , רק חבל שהילדים לא ממש מוסיפים לאווירה. חברת חשמל המסכנים עבדו בחוץ בגשם שעות . זהו היום אנחנו שוב מוזמנים למשפחה של בעלי. אין על האוכל שלהם. שיהיה לכם אור מלא בחום ובאהבה.

החורזת**

New member
בוקר נפלא ../images/Emo215.gif

אמש עמדתי לצאת לארוחת ערב אצל חברה. היא גרה במרחק של 25 דקות הליכה ממני והחלטתי לנצל זאת לצעידה היומית. איך שאני מגיעה לשער שלי החל ניתך מטר זלעפות. חכחתי בדעתי והחלטתי לא לוותר על ההליכה. נכנסתי הביתה, הצטיידתי במטריה ויצאתי לצעדה. בדקות הראשונות הלכתי בגשם סוחף ואחר כך כל שאר הדרך ליוו אותו זרזיפים. והריח היה משכר. בהחלט חוויה נעימה. ובכלל גם המשך הערב היה מוצלח. זה היה ערב נשים. היינו היא, אני ובתה אותה אני מכירה מאז שהיתה תינוקת (היום בת 26). בקיצור היה טעים, נעים ושונה והחלטנו שנעשה זאת בעתיד אחת לכמה זמן. והיום הורי, אחותי הצעירה ובנה בן הארבע ואולי גם אחותי השניה וילדיה באים אלי ונצא לצהריים במסעדה ערבית שהיא שם דבר פה במקום. שיהיה לכם יום מקסים.

יפעת*

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

והיום כאילו לא קרה כלום, השמש בשמיים ולא קר

למעלה