בוקר אור
וסופ"ש נעים וטעים

אחשל

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif וסופ"ש נעים וטעים../images/Emo140.gif

אחרי שבוע עמוס פעילות ואוכל, תחזיקו מעמד, לא להישבר לקראת הסוף
... ללעוס במרץ ולבלוע הכל
עוד יומיים כאלה לפנינו, ערב חג, וחג, ולא לשכוח - מימונה (כן, כן, גם האשכנזים בעסק
) וביום ראשון חוזרים אל המנוחה שבשגרה
... אז שיהיה לכולנו גן-עדן בסופ"ש

אחשל

New member
../images/Emo124.gifבאישור ההנהלה - סקופ../images/Emo70.gif

ה
כבר לא לגמרי

Rebeccan

New member
../images/Emo49.gif לסו-../images/Emo71.gif

במיוחד לסו-שף
הנה מה שראיתי אתמול לא רחוק מהבית שלך "גשר אתגרי תלוי בנשר" פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

פל

New member
../images/Emo8.gif לא נורא , תקראו ותבינו למה

שריף טקסני חיפש לו סגן שיוריד ממנו את העומס בעבודה. הוא פרסם מודעה בעיתונים ולמחרת הגיחה למשרדו בלונדינית שופעת ונאה. "כמה זה אחת ועוד אחת?", שואל השריף. הבלונדינית חושבת ארוכות ועונה: "11". "טוב", נאנח השריף, "יש בזה משהו. כמה ימים בשבוע מתחילים באות מ'?". ביקשה הבלונדינית דקה למחשבה והשיבה: "מחר ומחרתיים". מיואש שאל אותה השריף: "מי רצח את ג'יי.אף קנדי?". חשבה וחשבה ולא מצאה תשובה. "לכי הביתה ותעבדי על התשובה", הציע השריף. שמחה ומאושרת חוזרת הבלונדה הביתה ומבשרת לאמה: "תראי מה זה, רק הגעתי לראיון עבודה וכבר נתנו לי חקירת רצח".

פל

New member
בוקר נהדר ../images/Emo42.gif

אכן, אנחנו מתקרבים לסוף המסלול, עוד יומיים ודי. אבל בהרהור שני, זה לא כל כך נורא להיות שמן, יש יתרונות קראו להלן: דנו איש אחד למוות. הביאו אותו לתליין ששאל אותו באיזו דרך הוא מעדיף למות: בתלייה, בירייה או בצלייה על הכיסא החשמלי. הנידון למוות חשב, חשב, חשב ובחר בכיסא החשמלי. כשהגיע רגע האמת ניסו להושיבו בכיסא, אבל התברר שהוא שמן מדי ולא נכנס. אומר לו התליין: "אתה חייב לעשות דיאטה". מחזירים אותו לתא, ואחרי שלושה חודשים הוא שוב מובל לכיסא החשמלי ושוב מתברר שהוא שמן מדי. "מה יהיה איתך?", נוזף בו התליין, אז הנידון למוות מצטדק: "מה אני אעשה? פשוט אין לי מוטיבציה". יום יפה

Rebeccan

New member
../images/Emo42.gif בוקר נפלא ../images/Emo39.gif

עבר עוד שבוע כמה קילומטרים, כמה מלים התעוררתי ועדיין עייפה משבוע עמוס אתמול הלכתי לישון רק אחרי 02:30, נסעתי לרמת הנדיב, קפצתי לנשר, עברתי דרך חיפה ואפילו בזכרון יעקב "הצלתי" ילדונת אבודה, כשהמתנתי לחברים שטרם הגיעו הביתה. עדיין מנסה את המצלמה - הנה מה שנלכד במראה השבוע
שבת שלום
וחג שמח
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

למעלה