בוקר אור לכל המשכימים...
פ פל New member 14/4/05 #3 ../images/Emo42.gif בוקר נהדר גם למי שלא השכים.. כמוני. כל כך הרבה שנים השכמתי ועכשיו אני נהנית שלא....
../images/Emo42.gif בוקר נהדר גם למי שלא השכים.. כמוני. כל כך הרבה שנים השכמתי ועכשיו אני נהנית שלא....
א אחשל New member 14/4/05 #4 יומחמישי, והסופ"ש בדרך ../images/Emo9.gif... אמנם השכמתי, אבל הריצה לעוד יום עמוס הרחיקה אותי מהמחשב ... ועכשיו, בין מטלה למטלה, מציץ קצת, לומר לכם יומנעים ניר
יומחמישי, והסופ"ש בדרך ../images/Emo9.gif... אמנם השכמתי, אבל הריצה לעוד יום עמוס הרחיקה אותי מהמחשב ... ועכשיו, בין מטלה למטלה, מציץ קצת, לומר לכם יומנעים ניר
B Bavmorda New member 14/4/05 #5 ... הסופ"ש מבחינתי כבר התחיל ../images/Emo9.gif אני בבית אחרי יום עבודה מטורף ועמוס... מחר קצת סידורים והכנת עוגה טעימה לשבת...| למה אין אייקון של עוגה | ובשבת טיול "משפחתי" עם הילדים דרומה.... המשך יומנעים שיהייה לנו
... הסופ"ש מבחינתי כבר התחיל ../images/Emo9.gif אני בבית אחרי יום עבודה מטורף ועמוס... מחר קצת סידורים והכנת עוגה טעימה לשבת...| למה אין אייקון של עוגה | ובשבת טיול "משפחתי" עם הילדים דרומה.... המשך יומנעים שיהייה לנו