בוקר אור
עם הארה

גריני

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif עם הארה ../images/Emo62.gif ../images/Emo13.gif

יושבת וקוראת את ארכיון הפורום הזה ואז.... פתאום.... נתקלת בהודעה (מימיו הראשונים של הפורום), בה אלישוע מסביר למישהו על סימן שאלה (?) וסימן קריאה (!) והנה - כל האסימונים של חלומות הנחשים נופלים למקום
אספר לכם, שאני נמנעת בעקביות ממתן פרשנות לחלומות על נחשים. זאת משום שבמקורות שונים מצאתי הסברים כ"כ שונים לנחשים (החל מ"נחשיות" כלומר ערמומיות - בצד ה"אפל" שלה, דרך סמל פאלי .... כמובן... ועד אנרגיית הקונדליני). בנוסף לכך, במרבית מחלומות הנחשים שנרשמו בפורום חלומות, אין פרטים מסייעים לפירוש החלום, החלום הוא בדר"כ על מפגש כלשהו של החולם עם נחש שהכיש או לא, מישהו אחר עזר לחולם (או לא) ... וזהו.... והבוקר - כשראיתי את ההסבר על סימן השאלה, והנחש קיבל משמעות נוספת (אותה לא מצאתי בספרים, אגב) = ספק
כל-כך פשוט נחש = ספקות
וואו, פתאום הכל כ"כ ברור ופשוט
ת ו ד ה

הנחש.... חומר לקריאה...

היי גריני אחלה כיף שהצטרפת לפורום שלנו.. פירושייך נפלאים והאנרגיה שלך מרגישה כל כך נעימה וזורמת מממש תענוג ! מחיה ! בהקשר למיתוס הנחש, וגם בהקשר האישה... (איך אפשר לא...) ממליץ על קריאה בספרו החדש של הרב מרדכי גפני ואוהד האזרחי - על הלילית. ספר מאלף מחדש ומרגש בעיני לפחות מעניין שהנחש בהיפוך אותיות זה - שחנ, או שכנ - המרמז לשכניה - לשכינה הצד הנשי של האלוהות או המעגל, בניגוד לנחש שהוא הליניארי (פתלתל אבל קו) שוב תודה ושיהיה יום מועיל דניאל

גריני

New member
וואו,תודה ../images/Emo23.gif

איך עשית לי טוב על הלב ... האנרגיה שלי פשוט מתאימה את עצמה לפורום הזה
רשמתי לפני את המלצתך (אגב, אתה זוכר את שמו של הספר?) - אקרא אותו בהזדמנות הראשונה.

למעלה