בוקר אור
שבוע נהדר

sharon30v

New member
בוקר אור../images/Emo42.gifשבוע נהדר../images/Emo221.gif

היום האזכרה של אבא שלי, 31 שנים, אין לי כוחות כבר לימי זכרון האלו מציאות שאליה גדלתי לצערי. עד מתי נמשיך
יום טוב, שרונה

../images/Emo2.gif

היום גם האזכרה של אבא שלי, אנחנו נעשה אותה מחר כי דוד שלי חוזר היום מחו"ל אני חושבת שהאזכרות שואבות ממני אנרגיה לפני שהן מגיעות, האזכרה עצמה כל כך קצרה שאני כמעט מאוכזבת כשאני הולכת הביתה

18 שנים

והשנה אחי לא יהיה, הוא נסע לפני חודש לשנה בחו"ל (הוא מצא עבודה באבטחת כלי שיט)

sharon30v

New member
אבא שלי נהרג בזמן שירות קבע../images/Emo26.gif

בתאונת דרכים ברכב צבאי. ושל אביך? שרונה

../images/Emo45.gif

חצי שנה אבטחת מעבורות באיטליה וחצי שנה אבטחה של ספינות טיולים של החברה הוא עושה שם חיים משוגעים

soso_sami

New member
חוויה מקסימה

יש לי סיפור משעשע בנושא מאבטחים ישראלים על אוניות ומעבורות איטלקיות אלא שזה היה פעם מזמן... לא להאמין אבל כבר מעל 15 שנים עברו מאז ועדיין יש מאבטחים ישראלים על המעבורות.

soso_sami

New member
ואיך "מבלים" יום זיכרון שכזה...????

אצלנו אחרי 32 שנים כבר אנחנו מגיעים לקבר בשעות הבוקר המוקדמות לפני העבודה או בשעות אחה"צ המאוחרות אחרי העבודה, עומדים דקות ארוכות מעל הקבר מתעדכנים זה מזה באירועי היום והשבוע. עוד סיור קצר בקברים אחרים בסביבה ואח"כ מתפזרים או יושבים בבית קפה לקפה קצר. שאר היום מתנהל כמו יום רגיל. דווקא יום הזיכרון הוא יום שהרבה יותר קשה לי ברמה האישית מאשר יום האזכרה השנתית. ואצלכם?

sharon30v

New member
אצלי../images/Emo26.gif

עד שנה שעברה היינו נפגשים בבית הקברות "מפגש משפחתי" מדברים על הא ודא עורכים את הטקס ואחר כך נפגשים לסעודה אצל אחד מבני המשפחה. השנה כנראה יהיה רק "המפגש המשפחתי" והטקס. (רעיון טוב קפה בבית קפה). שאר היום רגיל, כולם עובדים ונפגשים בבית הקברות לפי השעה שנקבעה. מבחינתי אני גם חושבת שיום הזכרון לחללי צה"ל הרבה יותר עוצמתי מאשר יום האזכרה השנתי, אני לא זוכרת את אבא שלי רק מתמונות, הולכת לבית הקברות ועומדת מעל הקבר שאין לי מושג מיהו היה באמת...רק יודעת שזה אבא שלי. שרונה

למעלה