בוקר אור

עלמה 3

New member
שבת בבוקר , יום יפה ../images/Emo42.gif אמא שותה

המון
..........
יום נפלא לכולם

../images/Emo23.gifבוקר של מורכבים............

הבוקר התעוררתי עם תחושה שהמורכב שלי הגיע. הוא עדיין ישן וכבר אני רצה לספר. בוקר טוב.

עין 3

New member
בוקר טוב לכולם!

הערב המסיבה הגדולה. אני כל כך מתרגשת... אחות של אבא שלי, שלא יכולה להגיע למסיבה, שלחה אלי ברכה בחרוזים להקריא במסיבה. חשבתי שמתאים לפרסם את השיר בפורום הזה. (דרך אגב, הדודה שכתבה את השיר - גרושה): חמישים שנה ביחד? וואו, איזה פחד! זה נשמע כמו עונש שלא כתוב בתורה שנה ועוד שנה ועוד, למי עוד יש כוח מוכרחים להמשיך, אין לאן לברוח חתונת הזהב – איזו מין צרה... אבל יהודה ורינה שלנו הם דוגמא מיוחדת במינה לא רואים כמותם גם פעם באלף שנה זן שנכחד מן העולם, מה אתם חושבים חמישים שנה ביחד - ועדיין אוהבים! זה לזה דואגים, מתחשבים, מסורים יש לשים אותם במוזיאום ליצורים נדירים... אז במה אברך אתכם, רינה ויהודה יקרים אם לא בברכה השגורה – עד מאה ועשרים שתוסיפו לרוות נחת מהילדים ומהנכדים זה השבט שהקמתם, כולם נהדרים ומיוחדים. ושנזכה לחוג אתכם את חתונת היהלום בברכה, בשמחה, בשפע ובשלום!

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יום מוצלח לכולם לעין החוגגת לשילה המתמוגגת... וגם לכם יקירותיי ויקיריי

וואו

לי זה כבר לא יקרה..... כל כך מרגש אכן הם זן שנכחד מן העולם.... מזל טוב ובאמת עד 120

עין 3

New member
בפורום הזה זה כבר לא יקרה לאף אחד..

ודרך אגב, אחותי חוגגת (בע"ה) חתונת הכסף בעוד כחצי שנה... והיא כוללללה בת 45.

עין, כמה עצוב!

להגיד שלאף אחד בפורום הזה זה כבר לא יקרה! אני מאד מקווה לחגוג חמישים שנות נישואין עם עזריה. נכון שאני אהיה אז בת 83 אם זה יקרה, אבל בעולם המודרני, למה שזה לא יקרה? בחצי המלא של הכוס, גברת... תהנו במסיבה.

גם אני אהיה בת 83 בחתונת הזהב שלנו

בעזרת השם.... מקווה מאוד שנחיה ונהייה בריאים עד אז. מקווה שכך יקרה לכולנו כאן, או לפחות לרובנו.

1נתי 1

New member
ולי לא תהייה חתונת זהב../images/Emo3.gif

אם נצא מנקודת הנחה שאתחתן היום הרי את חתונת הזהב אחגוג בגיל 93 ! נראה לכם שנשרוד עד אז???

החתולית

New member
סוקר טוב ../images/Emo42.gif

התעוררתי הבוקר לקולות הנייד שלי מצפצף SMS: "בוקר טוב אמא" הילדון בן ה- 10.5 שדד את הנייד של אבא שלו ושלח לי SMS - איזו דרך נפלאה להתעורר... בן הזוג רק מתעורר לו, אני כבר עם כוס הקפה ביד, מתכננת יום של התפנקות לפני שהוא יוצא למילואים. שיהיה לכולם יום נעים, בטוח, ומוצלח, ושיימשך כמה שרק אפשר...

1נתי 1

New member
בוקר/צהריים טובים

גמרתם לי את כל הקפה
הולכת להכין לעצמי לבד

למעלה