בוקר אור בוקר טוב לכולם בהצלחה למי שעובד/לומד
ה החיידק הידידותי New member 26/10/07 #4 סקר: האם אתם מרגישים מושפלים שמרססים אותכם בספריי אחרי שאתם שוכבים מתים על הריצפה ?
A ARMANO New member 26/10/07 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo67.gif כל כך מושפל שבא לי לצאת מהמשחק אבל אני כדי לעצבן אחרים עושה עליהם "ווידוי הריגה"
../images/Emo45.gif../images/Emo67.gif כל כך מושפל שבא לי לצאת מהמשחק אבל אני כדי לעצבן אחרים עושה עליהם "ווידוי הריגה"
A AmiTrigger New member 26/10/07 #6 ../images/Emo207.gif אדמינים בבקשה תורידו לי את הבאן מהסרבר השני. כבר לא איכפת לי למה קיבלתי באן, אבל בחייכם, אני לא צ'יטר אז בבקשה תורידו לי אותו.
../images/Emo207.gif אדמינים בבקשה תורידו לי את הבאן מהסרבר השני. כבר לא איכפת לי למה קיבלתי באן, אבל בחייכם, אני לא צ'יטר אז בבקשה תורידו לי אותו.
S section51 co il New member 27/10/07 #10 הוא לא יכול יש לו IP קבוע ../images/Emo6.gif ומוזר זה פעם שניה שהוא קיבל , אני יבדוק את זה בכל מקרה ויוריד את חסימת "הבאן"
הוא לא יכול יש לו IP קבוע ../images/Emo6.gif ומוזר זה פעם שניה שהוא קיבל , אני יבדוק את זה בכל מקרה ויוריד את חסימת "הבאן"
A AmiTrigger New member 27/10/07 #13 זאתי לא פעם שנייה .. עוד לא הורדתם לי את הבאן מהפעם הראשונה חחחח ותודה