בוקר אור

שרון123

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

כל כך מרגש אותי לראות את התמונות ולקרוא עוד ועוד על הילדים של כולנו
אני לא מתפקדת כל כך בימים האחרונים, כל כולי בתוך הבת מצווה הקרובה. לא מצליחה לנשום, מרגישה שהצלעות סוגרות על הריאות שלי, והלב שלי מתפרע פתאום כמה פעמים ביום
מרגיז אותי שזו היתה אמורה להיות תקופה שמחה ומרגשת עבורנו - בת מצווה לבכורתנו, 12 שנות הורות, עוגות, מסיבות, אירוע חגיגי. במקום זה יש מועקה, דופק לא סדיר, ועצב אינסופי עם געגועים נוראיים. אנחנו מנסים בלי סוף ליצור קשר עם קק"ל, ולא מצליחים לקבל תשובה. במקביל מנסים לדבר עם המועצה המקומית אצלנו, שיעזרו לנו לארגן משהו, גם מהם אין תשובה בינתיים. בנוסף אנחנו רוצים להכין קולאז' גדגול של תמונות משפחתיות עם ירדן, שנתלה בחדר שהיה שלה והפך לחדר משפחה. אני גם מעבירה את האתר שלה לבלוגים של תפוז, כבד לנו ההוצאה של 1000 ש"ח לשנה עבור האתר. ימים עמוסים, אבל רק העשיה מאפשרת לי להמשיך....

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif יקירתי ימים לא קלים בהחלט

לי היתה נפילה בשבת, אבל הצלחתי לצאת מזה. תמונות וזכרונות..... התמונה של רונן והמחשב מביטה עלי מהקיר מול המיטה שלנו זה הדבר האחרון שאני רואה בלילה והראשון כשאני קמה בבקר. אותה תמונה ניצבת על המזנון בסלון. זה הביטוי הכי מדויק של המהות של רונן. היום אני משתתפת במפגש מתנדבים לקראת ההתרמה של עזר מציון ביום ד' ואני כולי נרגשת מהעשיה של משהו מועיל ומציל חיים. איזו דרך יותר טובה לציין 5 שנים ללכתו של הילד שלי מלעזור למצוא תורם מח עצם ל-2 ילדים קטנים שגורלם נגזר? ק.ק.ל. ניסית דרך האתר שלהם בצור קשר? ניסיתי עכשיו ניתן להשאיר הודעה בטלפון 1800350550. מועצה מקומית - נסי עו"ס ברווחה אולי היא יכולה לעזור. קולג' זה רעיון מצויין והרבה התעסקות ! כל כך הרבה כסף לוקחים ממשפחה שכולה עבור אחזקת אתר?
. יום קל לכולנו אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
../images/Emo25.gif ותשובות

הלוואי הלוואי הלוואי שימצא תורם לילדים האלה ולכל מי שצריך. לקקל פניתי גם במייל דרך האתר, וגם השארתי הודעות במענה הקולי, ואפילו תפסתי שם מישהי שנתנה לי טלפון ישיר של מי שמטפלת בנושא, אבל היא לא עונה, כבר שבוע שאני מנסה לתפוס אותה
לגבי עו"ס, חשבתי על זה. אם לא נקבל תשובה עד סוף היום, ננסה דרך הרווחה. אחזקת האתר - להם זה לא משנה אם אנחנו משפחה שכולה או חברת מכירות, או עסק מהבית. מבחינתם אנחנו לקוחות ככל הלקוחות. האמת היא שאפילו לא חשבתי לבקש הנחה על רקע השכול... אילנה אני מעריצה אותך על ההתגייסות והתרומה והמאמצים לעזר מציון

eaz1514

New member
אם אני יכולה לעזור, אפילו לשבת על הטלפון

שלחי לי
, זו המומחיות שלי

שרון123

New member
תגידי, אולי את רוצה שננסה לבקש מתפוז

הודעה גורפת בכל הפורומים, לרגל המבצע של עזר מציון?

eaz1514

New member
כן !! המבצע ביום ד' בכל הקניונים בארץ.

זה כל כך חשוב, הדגש הוא על להכנס למאגר בני 18-50 בריאות תקניה שטרם נבדקו למטרה זו. כמובן שתרומות כספיות תתקבלנה בברכה לצורך מימון בדיקת המבחנות. שרון, פעמיים חיפשו לרונן תורם מח עצם, בהשתלה הראשונה ובאחרונה, ולא נמצא בעבורו בעולם כולו. את הרגשת היאוש וחוסר האונים אחסוך מכן. התאים שהוא קיבל נלקחו מאביו 50% התאמה + תהליך ניקוי מיוחד. מי יודע, אם היו מוצאים תורם זר שמתאים 100% בהשתלה הראשונה אולי לא היינו נפגשות בפורום הזה. אילנה, אמא של רונן

חיה אש

New member
אילנה כל הכבוד על העשייה

הלוואי ויצטרפו הרבה למאגר . נדמה לי שבצבא ביום הגיוס מבקשים מהחיילים להצטרף נכון!?

eaz1514

New member
../images/Emo57.gif אמן חיה, תודה.

כן, חיילים מוזמנים לעמדת התרמה ויש הענות מאוד גדולה.

חיה אש

New member
שרון לגבי אתר

החברים של גיא פתחו לו בפייסבוק אתר תחת groops וכל פעם מישהו מצטרף או כותב הודעה או זכרון או תמונה כמו כן אנחנו פתחנו לו "אתר" ב"עד עולם" זה 159 ש"ח תשלום חד פעמי וניתן להכניס שם תמונות דברים לזכר להדליק נרות לא יודעת אם זה דומה או מקביל אבל אני מגיעה למחשב אלו שני הדברים שאני נכנסת אליהם קודם כל. היום חוגג בני הקטן יום הולדת או יותר נכון החגיגה לא היום בגלל המצב אבל הזמין כמה חברים והעוגה מוכנה ,לי זה יום קשה גיא כל כך רצה אח קטן - אח שיהיה דומה לי ....ובאמת הם כלכך דומים. הוא עבר איתי את ההריון עם ספר לקראת לידה ובילה מחוץ לחדר ניתוח כשהוא נולד הוא גם בחר את השם לפני שנה כשרק הגיע עם הרכבת הכריח אותי לקחת אותו לקנות לו מתנה . גיא היה בן 10.5 כשנולד דניאל והוא זה שדחף אותנו לילד נוסף. מתי הבת מצווה ?

חיה אש

New member
אולי מישהיא תסביר לי איך משום שניסיתי

דרך קישורים ומשום מה זה לא עבר

למעלה