בוקר אור

שרון123

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

המועצה הנהדרת שלנו הציבה את השלט בחורשה שנטענו לזכר ירדן. מתחילים להריח את הסופ"ש... אני במבצע סידור ארונות
לקראת פסח. לא כל שנה אני מגיעה לזה, אבל השנה מכיוון שאני בבית, החלטתי לעשות מבצע רציני
מה שלום כולם?

בוקר של ../images/Emo184.gif

נדב הקטן שלי היה מאד חולה בשבוע האחרון, שילשולים וחום שלשמחתי עברו אתמול והיום הוא כבר חזרה בגן. אבל כמובן אי-אפשר בלי המשכיות ולכן התעוררתי אני עם גרון כואב וראש כבד כבד של שפעת. מקווה שהיא תהיה קלילה ותעבור מהר. בשל החלפות טיטולים מייגעות כמעט כל 15 שעה, לא הצלחתי להגיע למחשב כמעט, חוץ מההתרגשות הגדולה של לספר לכולם על הספר של עודד..... שיהיה המשך שבוע נעים (כבר לא נשאר הרבה ממנו).

koval10

New member
../images/Emo48.gifתרגישי טוב!

ברוסית אומרים שהדבר הכי טוב נגד שפעת - כוסית וודקה...
האמת, כדאי לנסות, בלי צחוקים..לפני השינה. דניאל שלי גם מנוזלת ומשתעלת, יושבת בבית עם סבתות. מקווה שעד יום ו'(יום הולדת של גיל) היא תהיה בסדר ואוכל לשלוח אותה לגן.

eaz1514

New member
../images/Emo101.gif תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

אנה הציעה לך וודקה, אני מציעה לך תה חם
עם
דבש ומרק עוף והרבה מנוחה
עד כמה שאת יכולה עם שני השובבים בבית
החלמה מהירה מתוקה אילנה, אמא של רונן

האמת היא שאני בהחלט מעדיפה כוסית של וודקה

על תה חם....
אני שונאת תה ובהחלט חובבת לא קטנה של אלכוהול. בינתיים כל מה שנכנס אלי לפה זה שוקו חם ואקמול כזה של צינון וסינוס

koval10

New member
בקר טוב לכולם

שרוני,כל הכבוד על נקיון הפסח! אצלינו נראה לי הכל יעבור לגמרי רגיל. אולי נחבס וילונות?... כדאי, בכל אופן. ונסתפק בזה. אין לי כוח למהפכות בבית. דווקה נחמד שאת מתיחלה אחרי פסח, ככה תספיקי לעשות את כל הדברים. מה שלום כולם?

eaz1514

New member
זה נהדר, רוצים תמונה !! ../images/Emo140.gif

אוף הניקיונות, במצב של הגב שלי אני ממש לא יודעת איך אני עוברת את זה. בשנה רגילה הייתי אומרת למי איכפת? אבל השנה אנחנו מארחים אז אין ברירה. אני מקווה שהמצב ישתפר. מעבר לזה מזג אוויר גשום תמיד מכניס אותי למצב רוח נוגה המון הרהורים ומחשבות, אבל סה"כ אני בסדר.
יום טוב ורגוע לכולם. אילנה, אמא של רנן

../images/Emo163.gifלא הבנתי, תמונה של מה...?

של שרון מסדרת?? האמת היא שלפי הכרותי איתה זה באמת שווה תמונה
שרוני, כבר למדו הבגדים להתנקות ולהכנס לארון מעצמם אחרי עזיבתה של.....לא זוכרת איך קראו לה....

בעניין הנקיונות, דרך אגב, החלטתי שהשנה

אני פשוט לא עושה את זה. סידרתי את הארון שלי וזרקתי כל מיני בגדים שאני כבר מזמן לא לובשת בלי קשר לפסח. אני לא מתכוונת להפוך את הבית בשביל זה. נמאס לי. אני מורדת!!!

eaz1514

New member
דנה יקירה או שיש לך חום או ששמעת לעצתה של אנה

תמונה של השלט בחורשה של ירדן, זה מה שרציתי לראות.
אם את רוצה לשלוח תמונות או וידאו של שרון מנקה, בבקשה, נצחק קצת. אגב סידור בגדים בארון, או ריקון המדיח? בשביל מה יש בעל?
תשמרי על עצמך
אילנה, אמא של רונן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לי שאני באמת לא מאופסת. שרוני, גם אני אשמח לראות תמונה של השלט!!! סליחה על הבילבול....

למעלה