בוקר אור......

itaf10

New member
בקר טוב לכולם, שבת שלום וסוף שבוע

שבת שלום וסוף שבוע נעים ושקט...

טומי*

New member
שבת שלום לכולן/ם......./images/Emo101.gif

אתכן/ם הסליחה שקצת קשה לי לשבת ליד המחשב, למה אתמול עברתי ניתוח אמבולטורי בגב. הרופא חשב לו בטח שהגיע לאיזה אתר ארכאולוגי חשוב, ומייד החל בחפירות לעומק.לפניהן לא חשבתי שזה יהיה כל כך מציק וכואב...המזל שבעוד מועד הכנתי בבית מלאי של תרופות נגד כאבים...שהאופטלגין הנוזלי לא עזר, אז לקחתי אדוויל...משו..משו הדבר הזה בקפסולה. אז שיהיה לכולנו שבת שלום ותצאו לטייל גם במקומי..כי אני די מושבת בבית מהדבר הזה.

orlu

New member
החלמה מהירה ותתנחם בכך שאתה

יכול לשכב עם הפנים למטה......(סתאם) רפואה שלמה

טומי*

New member
הבנתי אורלו...מתכוונת שאני על ....

הפנים
ישנתי שנת ישרים, לא מיזמן התעוררתי...היה כייף קצת לישון ערב טוב! ושבת שלום!

לטומי , החלמה מהירה../images/Emo39.gifו../images/Emo91.gif

להעביר את הממצאים שנמצאו באתר למוזאון בצפת. שבת שלום. מרחל

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif לטומינו...

קצת מנוחה, ואתה כמו חדש. אז שזה יהיה כמה שיותר מהר! הרבה בריאות, כמה שפחות כאבים. החלמה מהירה,ושבת שלום ורגוע. (גם מהכאבים) evike.

טומי*

New member
תודה לכולן/ם על איחולי ההחלמה....

כבר מרגיש יותר טוב ערב טוב! ושבת שלום!

ברק 188

New member
../images/Emo4.gif לעולם על תפנה גב לרופאים

טומי , כולנו אופטימלגנין בשבילך,להחלמה מהירה ללא כאבים. על איזה טיולים אתה מדבר ,סופ"ש זה מצעתי את יועדי בחיים הפכתי לשפוצ'ניק ביתי במו ידי הרסתי היום קיר שלם, מה אתם אומרים?. ליל מנוחה ושבת שלום מחר ממשכים במלאכה בי.

orlu

New member
אפשר לשכור את שרותך ברק???

מה קרה איזה קיר מה קרה לך הורס בתים??? גם אני בסופו של דבר בבית,, התכווצות שרירים כבר יש לך?

ברק 188

New member
היה חלום-בניגוד ל"יש לי חלום של מ.ק

אורלו, אפשרי אבל לא תעמדי במחיר אני לא סתם חפר אני מקצועי. לגבי החלום כן...כן היה חלום לעבור דירה אבל במצב המציק של היום, ובגיל 50+ אין חשק להיכנס להרפתקאות משכנתא (אגב איך זה בהונגיה יש משכנתא ובאלו תנאים?)נו.. אז האישה רוצה מטבח מחודש ולשבור קיר(לא בתורכית חס וחלילה)הפרדה בין פינת האוכל למטבח, ואני הג'ני שלה תמיד ממלא את משאלתיה (כי חפץ חיים אנוכי)התכווצות שרירים לי ?הצחקת אותי אורלו אי..אי הצוואר שלי. נו די כבר עם האני... ואני ,טומי היקר מה המצב להיום? ועכשיו ידידי עיזרו במתן תשובה איך להתחיל את השבת. ללכת "לאירוסים" הפורחים בגבעת הכורכר שבנס ציונה. או-ללכת "להריסות" המתבקשים משחכים לי העבר לקיר? או- בורחים לבקש מקלט "ממשפחתי" בחור/נגריה. ידע שאפשר לסמוך עליכם.

vera2

New member
ל../images/Emo188.gifכל הכבוד../images/Emo140.gif

המתחיל במצוה אומרים לו גמור. האירוסים יחכו לשבוע הבא עלינו לטובה. תהנו גם מהעשיה וגם מהתוצאות. גם אנחנו בזמנו כאשר גרנו בחבצלת (אזור ב"ח קפלן) עשינו את כל השינוים לבד כי השיגעון שלי היה הזזת קירות מזל שיש לי שותף עם רצון טוב ושתי ידיים ימניות ובכן בהצלחה לכם.

ברק 188

New member
האירוסים היו בשבת, ההריסות מהמשך

השבוע, עקב גל החום הוחלט לעשות פסק זמן, ולטייל בטבע לפני יבוש הפרחים.

רפואה שלמה, טומי!

גם אני שוכבת במיטה עם כאב גב קשה - עבדתי יותר מדי בגינה...ממש מבינה אותך... תהייה בריא!

למעלה