בוקר אור שבוע נפלא לכולם
פ פל New member 3/7/05 #4 בוקר נפלא, ושבוע עוד יותר../images/Emo42.gif מישהו יודע מה שלום תוכי? יצאה מבי"ח ? (סביר להניח) הכל בסדר? איך היא מסתדרת וכד'? מי שנמצא איתה בקשר שימסור לה חיבוקים ממני. ואם את פה, תוכי, אז חיבוקים ישירים.... שבוע נהדר.
בוקר נפלא, ושבוע עוד יותר../images/Emo42.gif מישהו יודע מה שלום תוכי? יצאה מבי"ח ? (סביר להניח) הכל בסדר? איך היא מסתדרת וכד'? מי שנמצא איתה בקשר שימסור לה חיבוקים ממני. ואם את פה, תוכי, אז חיבוקים ישירים.... שבוע נהדר.
B Bavmorda New member 3/7/05 #7 ../images/Emo24.gif מזלללללל טוב ../images/Emo70.gif תוכית יקירה, המון מזל טוב להולדת הבת. שתדעו רק אושר, וכמו שאומרים אצל הפולניות (באופי ) רק נחת . מלכה.
../images/Emo24.gif מזלללללל טוב ../images/Emo70.gif תוכית יקירה, המון מזל טוב להולדת הבת. שתדעו רק אושר, וכמו שאומרים אצל הפולניות (באופי ) רק נחת . מלכה.
פ פל New member 3/7/05 #13 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif, מזל טוב ../images/Emo70.gif
B Bavmorda New member 3/7/05 #8 ../images/Emo4.gif שימשיך קצת יותר טוב מאיך שהוא התחיל.... ואני אהיה הרבה יותר שמחה.
B Bavmorda New member 3/7/05 #11 ../images/Emo10.gif סתם גב כואב.... גרון ככה-ככה, ונזלת פה ושם. גוף חלש והראש של מלכה רוצה לנוח. ואני מבקשת ממך יותר לא לנשק אותי בסוף הדייט. מכה את, מכה (אח"כ באה להתחנף עם בראוניז....) סתאאאאם...
../images/Emo10.gif סתם גב כואב.... גרון ככה-ככה, ונזלת פה ושם. גוף חלש והראש של מלכה רוצה לנוח. ואני מבקשת ממך יותר לא לנשק אותי בסוף הדייט. מכה את, מכה (אח"כ באה להתחנף עם בראוניז....) סתאאאאם...
B Bavmorda New member 4/7/05 #16 תודה פל יקירתי, אבל לא נראה שאיחוליך עזרו הרבה.... אני מרגישה שמתפח אצלי חום ומחר אשאר שוב בבית.