בוקר אור

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב "חברתיים" - ברוזונת

איך עבר הלילה? קבלי
וגם משהו מחמם ו"מנחם" (לאחרונה אוהבים להשתמש הרבה במלה הזאת בכל הקשור לאוכל
).
מאחלת לך ולכולם סופשבוע רגוע.
 

ברוזונת

New member
איזה לילה?!

הפכתי לי את הימים.. לילה ליום ויום ללילה.. תודה על השוקו.. ממש בא לי עכשיו
 

נירהמ1

New member
אם תרצי מתכון טוב לשוקולטה רק

תגידי.
מקווה שמחר יהיה טוב יותר.
 

muesli

New member
אפשר לבקש את המתכון לשוקולטה?

נורא בא לי עוד מאתמול....
 

מאקי

New member
אז ככה בקצרה

סו שף שלי (הילד) הזמין לעצמו כמה ניירות בארהב. עכשיו אני חייבת כתובת למשלוח שישלחו בתוך ארהב.. ומשם מישהו שישלח לפה... אינני מעיזה לבקש מאחד הספקים שלי... אז מחפשת אם למישהו יש מוצא עבורי... תודה מראש אני בשמו.
 

מאקי

New member
לא נעים לי באמצע הדרמה של החיים

שלה עכשיו.. להטריד אותה בהבלי העולם שלי... בכל מקרה תודה על הרעיון והרצון... בסוף אבא שלו כדי לרצות אותי ימצא פתרון... למרות שהוא מתנגד חינוכית לענין.
 

ברוזונת

New member
אני אומרת חכי לאוף של מחר

ותכתבי על זה בפורום אני בטוחה שיהיו כמה שיקפצו.. בסך הכל יש כאן אנשים טובים
 

silvey

New member
ברווזונת,שבת שלום,טוב לדעת שאפשר

למצוא אותך כאן...
הנה מתכון שוקולטה של אודטה. מה שמצא חן בעיני שאין חלמונים, אין הרבה שוקולד. נראה טוב. משקה שוקולטה 600 מ"ל (3 כוסות) חלב 80 גרם שוקולד מריר 1 כף מחוקה סוכר קמצוץ (1/8 כפית מחוקה) מלח מביאים את החלב רק לסף רתיחה, מוסיפים את השוקולד, הסוכר והמלח, מערבבים היטב עד שאין גושים, מגישים מיד. בבתי הקפה השוקולטה סמיכה יותר כי מכינים אותה מאבקות המכילות עמילן וחומרים מעבים. אם את מוכרחה כמו בבית הקפה, מוסיפים לחלב בהתחלה, כשהוא קר, כף אחת מחוקה קורנפלור (עמילן תירס) ואז מערבבים ללא הפסקה עד כמעט רתיחה, ומשם את המשך המתכון. אם רוצים ואריאציות נוספות אז לשוקולטה עשירה = מחליפים כוס חלב בכוס שמנת לקפה. לשוקולטה מוקצפת = עם מכשיר ספירלה שעובד על בטריות המקציף חלב. לשוקולטה אירית = בתוספת ספלון אספרסו וספלון וויסקי. מעל כל מנה אפשר להוסיף כף שמנת מוקצפת. לשוקולטה עם תבלינים = מכניסים לחלב בעודו קר 2 כוכבי אניס, 2 מקלות קינמון ו-1/2 מקל וניל חצוי לאורכו ואז מחממים עד רתיחה וממשיכים במתכון.
 

muesli

New member
נשמע מעולה

אבל הרגע גיליתי שנגמר החלב, אז אני אאלץ להמתין עם הניסיון ושאלה, איך מכינים משקה טעים מאבקת קקאו?
 

muesli

New member
../images/Emo13.gif

מעדיפה לא להגיע לאחוזי השומן של השמנת... איך באמת יוצא עם חלב קוקוס? אף פעם לא טעמתי בכלל חלב קוקוס. אפשר להקציף אותו?
 

ברוזונת

New member
למרקם של קצפת?

לא ניסיתי - אבל אם צריך קינוח פרווה במקום שמנת או חלב אני חופשי משתמשת בחלב קוקוס.. אפילו בתור נוזל לעוגות זה אחלה.. מבחינת טעם - טעם קוקוס עדין
 

muesli

New member
נשמע ממש מעניין

אני אקנה בהזדמנות הקרובה ואנסה. תרגישי טוב!
 
למעלה