בוקר אור

chasing time

New member
בוקר אור../images/Emo88.gif

כמה מילים לי אליכם. מכיוון והמקום קצת שומם לטעמי, הנה מספר דברים שכל מי שמעריך את מיקה קרני ואת שיריה, צריך לעשות: להצביע במצעדים וכמה שיותר!
הנה הדרכים והמקומות להצביע ויש כאלה שגם סתם בשביל לראות איפה מיקה ממוקמת..

chasing time

New member
המצעד ברשת ג'- ללא אפשרות הצבעה

1. תגידי לי את - שי גבסו 2. עוד לילה - הדורבנים 3. טורו - סאבלימינל 4. זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן 5. אם אלה החיים - קרן פלס 6. כמה עוד אפשר - הראל סקעת 7. קליפה - איה כורם 8. את מי את משקה דמעות - סיון שביט 9. אם את בעניין - מלכה באיה 10. כן לציפור - ערן צור 11. איתי - קרן פלס 12. חולמת - דין דין אביב ו- מוש בן ארי 13. רומיאו - מיקה קרני 14. בליבי - שלומי שבת ו- גיא בוסקילז 15. רגע לפני - ארקדי דוכין 16. פניה במראה - דן תורן ו- שליחי הבלוז 17. הנה אני בא - הדג נחש 18. חתיכה מחיי- שרית חדד 19. מאהבת - אבי מסיקה 20. להתעורר - פורטיסחרוף 21. פשוט לבחור - פורטרט 22. כשתבוא תראה - שלומית אהרון 23. עוד פעם - תמיר חיטמן 24. מה שהשמים נותנים - נורית גלרון 25. אל תלכי לי - אייל גולן 26. דפנה פיק - דפנה והעוגיות 27. לואי - פופ אפ 28. איפה היית - לירן נדל 29. נ.ב - תומר ממיה 30. מאמי - גלעד שגב

RTur

New member
בטח שיש אפשרות להצביע!

מתקשרים לטלפון שרשום באתר ומצביעים... 054-7666100 ושמים את מיקה במקום הראשון.. (ואם כבר, אז תצביעו גם ל-"עוד לילה" של הדורבנים וחולמת של דין דין אביב ומוש בן ארי
)

RTur

New member
שניים בעולם ../images/Emo2.gif

למה לא פורסם בשום מקום שהסינגל הזה יצא (שוב..)? גלגל"צ האלה מפגרים.. שניים בעולם יצא מזמן

chasing time

New member
ביקורת מצויינת שראיתי ב"הבמה":

מישהי בשם רוחמה
כתבה את הביקורת הזו ממש הבוקר... "הייתי בהופעה ביום שישי האחרון, ופשוט נהנתי מכל שנייה.. דבר ראשון, הוא המקום המדהים והנוף שצופה אל הכנרת שיכול להפנט למשך דקות טובות, והאווירה השקטה והרגועה שיש במקום.. הגענו לבית מיקה ומיקי ועלינו במדרגות למעלה.. כבר בכניסה קיבלו אותנו בסבירות פנים ובחיוך- דבר שרק הגביר את הרצון להכניס ולחכות לחוויה ששמה מיקה קרני.. אחרי מספר דקות הגיעו אלינו כוסות של לימונדה קרה ומצויינת (איך עושים לימונדה כזו?!..) שרק הגבירה את הציפייה ל"דבר האמיתי".. ואז- עולה מיקי שביב על הבמה ומתחיל בשירים מהאלבום שלפיו העלה רק אבץ מאז שיצא לחנויות, ובכל זאת- השירים מצויינים, הכשרון גדול והנגינה פשוט הפנטה אותי.. מבלי ששמתי לב עברו להם כבר 5 שירים בערך, ומיקה נכנסת ומצטרפת לסוף שיר של מיקי. התפלאתי על הכניסה שלה, שהייתה בכלל לא גדולה וללא רעש (וכמו שצריך..) ואהבתי את הפשטות, המיוחדות והיופי של הבגדים שלבשה. מיקה שרה שירים מדהימים שלה כמו "כל קיץ", "מיטשל", "מגדלור", "היא ומיקי חידשו את השיר של טוביה צפיר "אחד חולמני", "המערב הפרוע", "היו לילות" קיבל ביצוע מ-ד-ה-י-ם ומצמרר.. ועוד מספר שירים מדהימים. בסוף ההופעה, מיקה ירדה מה"במה" ודיברה עם כל האנשים שרק רצו בכך, הצטלמה, חתמה על דיסקים, ובעיקר- הייתה כל כך מתוקה ואמיתית. כנ"ל לגביי מיקי, שדיבר עם כל האנשים ושיתף והקשיב.. ההופעה אמנם הייתה קצרה, וכן- גם יקרה ביחסית למשכה, אבל את החוויה עצמה זוכרים ולא את החור בארנק וזה בדיוק מה שקרה כאן. החוויה גדולה, והרצון לחזור ולהיות שם שוב- גדול מאין כמוהו. " תודו שזה רק עושה חשק...

RTur

New member
זה אותה הביקורת מהקישור הקודם..

ולא נורא, תמיד יהיו אנשים שלא יאהבו.. זה לא חדש.. העיקר שאנחנו אוהבים

i love עדי

New member
"שניים בעולם"

הוא לא שיר שנכתב על געגועים ויחסים של בינו לבינה.. אני שונאת שכותבים סתם!!

i love עדי

New member
אני יודעת...

זה מעצבן שכותבים דברים סתם בלי לדעת.. למרות שזה פרט שולי :-\

למעלה