בוקר אור !!!!!

צאצי

New member
בוקר אור !!!!!

אני לא יודעת מה אני בדיוק מבקשת עיצה או סתם להוציא את מה שאוכל אותי מבפנים אתמול החבר שלי ביקש הפסקה (אנחנו חברים 3.5 שנים- עוד מהתיכון) בטענה שהוא מרגיש לחץ ושהוא צריך לספק את כל הסובבים אותו . את האמת שגם אני חשבתי לעשות הפסקה הרגשתי שמשהו מוזר , שאולי מגיע לי יותר ושבחודש הבא אני מתחילה ללמוד אז להכניס את עצמי לראש של לימודים . אבל הבנתי שאני רוצה את היותר והתמיכה הזאת איתו אני מבינה את הקשיים שלו (הוא חייל ) שהוא לא יכול לפזר עלי כסף לקחת אותי לכל מקום . בקיצור מאד כואב לי , כי אני לא יודעת מה יהיה העתיד של המערכת היחסים הזאת זאת ההפסקה השנייה שלנו (כי הוא רוצה להיות קצת לבד) - לא שאני לוחצת עליו ?! אני פשוט לא יודעת - מה שאני יודעת זה שאני אוהבת אותו תודה על ההקשבה

yogi125

New member
לא ידעתי שאהבה = כסף

לא יכול לפזר עלי כסף ? לקחת אותי לכל מקום ? אחרי שלוש וחצי שנים ולזה את מצפה ,אוי אוי אוי את ממש מסכנה את זקוקה ליותר, לכי לעבוד ......... תקבלי יותר ואולי יקחו אותך לכל מקום וגם יממנו את הלימודים. בעיטה בתחת מגיע לך לא פרידה.

magenta73

New member
גם אני לא הבנתי את המשפט

"שהוא לא יכול לפזר עלי כסף לקחת אותי לכל מקום"... וגם לא הבנתי שהוא מרגיש לחץ וצריך לספק את כל הסובבים אותו... לא הבנתי, אקיצר. ובכל מקרה, צאצי, אני לא מאמינה גדולה במערכות יחסים ראשוניות כאלה, שימשיכו עד אין סוף, לא אומרת שזה לא קורה, אני מכירה שני זוגות שביחד מהתיכון עד עכשיו, ועדיין, זה כמעט לא מצליח, ולפעמים - טוב שכך. היה מה שהיה, חווית מה שחווית, למדת מה שלמדת...

אני ממש לא צריכה להתאמץ

שימו לב למה שהבחורה כותבת: אבל הבנתי שאני רוצה את היותר והתמיכה הזאת איתו אני מבינה את הקשיים שלו (הוא חייל ) שהוא לא יכול לפזר עלי כסף לקחת אותי לכל מקום . רגע מודד לעצמך ותומר - הנכם נדרשים למיקרופון לטפל בגישה השובניסטית הנשית הזו. ותגידו לשבילה המתוקה כמו דבש וחלב שהיא מקשיבה רק לעצמה תמיד.

מה מיקרופון ? הפכנו לבורגראנץ' ?

גב' שביל באמצע - שלום רב : לטנגו - כך מספרים - צריך שניים - מעולם לא טענתי שלהוציא כסף על מישהי זה דבר רע כשלעצמו - ומעולם לא טענתי שבחורה שמצפה שיוציאו עליה כסף על תקן "פנק אותה" - זה דבר פסול - כל איש הטוב בעיניו יעשה. הבחורה דלעיל נמצאת בקשר בוסר שסביר להניח שלא ימשיך לנצח - הוא כזה מפאת הגיל, הנסיון, החוויות המשותפות והאישיות המתגבשת לאורך השנים - עם עד כה הוא היה מפנק אותה בדרך כזו או אחרת מרצונו והיא רצתה את זה - אז סבבה. מה זה מפריע לך ? לצאצי - אם שניכם מרגישים צורך בהפסקה - אז לכו על זה - כנראה שאתם צריכים אותה - ללא שום קשר לתמיכה ובילויים. כנראה שזה היה האוטובוס הראשון שלכם ביחד - ואחרי כמה תחנות הגעתם למקום חדש והבנתם שכאן צריך לרדת ולנסות למצוא אוטובוס אחר... זה בסדר לגמרי. קשר ראשוני הוא תמיד כזה - מעיין טרמפ עד ליעד מסויים שבמהלכו אנחנו מבינים יותר מה אנחנו רוצים, או יותר חשוב - מה אנחנו לא רוצים... טיבו בדרך כלל להסתיים בשלב כזה או אחר. וסביר שגם זה שאחריו וזה שאחריו - עד שתתגבש לך הידיעה הברורה מה בדיוק מתאים לך - קוראים לזה נסיון.

את באמת חושבת כך ?

טוב, מי אני שאנסה לשנות את דעתך. את לא מכירה אותי ולא יודעת מה אני יודע או לא, מה חוויתי או לא - אך את מסיקה כי תפיסת עולמי בוסרית... שוין.

מתוק, לא מרגיש טוב עם המסקנות שלי

אבל את וחברך תומר עסוקים מהרגע שהגעתי לפה לנתח אותי, לשים אותי במגירות, לקבוע קביעות לגבי בלי סוף. מה קרה? כשעושים לך את זה , זה לא בסדר? נשמה, תתמודד. אני מתמודדת נהדר עם שניכם. אתם עדיין מקרטעים אחריי.

אני דווקא מתמודד יופי

ואם לא שמת לב - אז כתבתי : "מי אני שאנסה לשנות את דעתך" זה רשום כמה שורות למעלה - רוצה לאמר : תחשבי מה / מי / איך שבא לך - אני לא מנסה לשנות את דעתך או את דרך החיים שלך... ואם שמת לב (ואני בספק...) אז לרגע לא ביקרתי אותך על אורח החיים שלך או על הבחירות שאת עושה בהם - פלורליזם זה דבר טוב. בינתיים - לך קשה להבין שיש אנשים שחושבים אחרת - ובמידה והם מרימים גבה לנוכח מישהי שדואגת לציין בכל שורה פנוייה (קשורה או לא קשורה לעניין) את עצם העובדה כי היא מזיינת אחרים ושהיא נשואה ואיפה וכמה חול נכנס לתחת שמזדיינים בים ובלה ובלה בלה בלה - אז אוטומטית עולמם צר. את מלאה בטיזינג. את מלאה בעצמך. את אוהבת ליצור פרובוקציות ואלוהים יודע למה. וכמו שאומר המשפט הארמי הידוע - חבית ריקה יוצרת הרבה יותר רעש מריקה.

עכשיו קראת לי "חבית ריקה"

אתה מתקדם בהחלט בשפת התיאורים שלי. אני בוודאי מלאה מעצמי, למה לא? האמת משעשע אותי מאוד מה שקורה כאן, התשובות והתגובות. מצחיק איך פורום ישנוני מתעורר לחיים ומקבל שירשורים ארוכים יחסית בזכות חבית ריקה ופרובוקטיבית. אבל אני מקפידה להתעסק ביחסי גברים-נשים כל הזמן, למרות שאני חבית ריקה ומרעישה. אני חושבת ומתכננת את השרשור הבא שאפתח. אולי ברכות לשנה החדשה?

מעדיפה "דלי מלא" ?

אני בהחלט מסכים איתך שישנה התעוררות בפורום - אך השאלה היא האם מדובר מהתעוררות בריאה : האם מדובר בשאלה או פנייה של מישהו שמקבל מספר תשובות / תגובות / מחשבות / דעות וכו'.. או שמדובר באדם אחד שדואג למין הרגע הראשון שהגיע (זוכרת את ההודעה הראשונה שלך ? ) ליידע את כל השאר בכמה הם לא מבינים כלום. בדיוק כמו גוף האדם - יכנס לו וירוס קטן - והנה כולו רועש וגועש... ולגבי החבית - לא מכיר אותך ואת ממדי גופך - כך שההשוואה הייתה יותר על מידת הרעש הנוצר.... אבל אני חושב שהבנת את זה כבר. וד"א - כמו שיש לי בעיה עם שוביניסטים קיצוניים, כך יש לי בעיה עם פמיניסטיים קיצוניים - בכלל בעיה עם קיצוניות והכללות.... כזה אני.

אני אוהבת את ההתפתלויות שלך

והצורך העמוק שלך להיות "תקין פוליטית". עכשיו טענת שאני מחלה ויראלית בפורום, למות ממך. [לתאר אדם או התנהגות שלו כמחלה זו תכונה דמגוגית שידינו מגרמניה בשנות ה- 30 וה-40 שכללו עד שלמות מזעזעת - תחשוב על זה ותאוורר קצת את העולם המטאפורי שלך, הוא די מפחיד ומיזוגני קצת, כשזה נוגע אליי]. אני לא מצפה ממך, מתוק, שתשנה את עצמך, חס וחלילה, אני מצפה שתתסתכל לאמת בלבן של העיניים כמו שאמר ברק, ואל תתחיל להסביר את התעוררות הפורום הישנוני הזה במחלה ויראלית. מחבית
לדלי
לוירוס -> מה יהיה הדימוי המקטין הבא אחרי הוירוס, מעניין. אגב בארמית יש ביטוי "איסטרא בלגינא קיש קיש קריָא" [תברר את המשמעות ותראה אם לא התכוונת לקרוא לי כך
. זה יהיה שלב לפני שתמציא לי עוד כינוי "מזעזע"] - אתה מתוק, אבל די צפוי .

לגברת טובה גמזו - שלום רב !

תסמכי עליי שהעולם המטאפורי שלי מאוורר עד לכדי ארבעה כיווני אויר ביום טוב. לגבי יכולת הבנת הנקרא שלך - האם אמרתי כי את הוירוס ? - יש מצב כי עיון נוסף בכתוב ישנה את דעתך.... בעצם, עזבי... את הרי נהנית להיות בעין הסערה ובמרכז העיניינים ? חומד - האם זה נובע מבטחון עצמי ירוד ? נשמה שלי - האם זה נובע מחוסר תשומת לב מבית - ולכן הרעב הבלתי פוסק לפרובוקציות ? נשמת אפי - האם דיכוי של שנים רבות הפך אותך למציתה סדרתית של מוצרי "טריומף" ? בואי נודה בזה - כמו שהטפת לתומר על רצונו תמיד להיות בעל המילה האחרונה - כך גם את. את נהנית מהטלת פצצות כאילו היית אנולה-גיי (ולא, היא לא הומו עם צינור...) אז על איזה לבן בעיניים את מדברת ? - מהי האמת ? שכל הגברים - אותו דבר ? שהנה באה החלוצה שמתנהגת כמו גבר טיפוסי ממוצע ? את יודעת, זה לא מוסיף לך נקודות זכות... אני בטוח שתהייה לך תשובה גם על זה (בכל זאת, המילה האחרונה...) וגם היא תטובל באייקונים ממיטב הז'רגון הקורץ וכינויי חיבה. אני כאן, מצפה בשקיקה - את מתוקה, אבל די שטחית....

אז יצאת מאזור הנוחות שלך, סוף סוף

אם כי אתה עדיין צריך ללמוד להתבטא בצורה חדה וחריפה יותר. שמתי לב לזה שהנה באה החלוצה שמתנהגת כמו גבר טיפוסי ממוצע - זה מפריע לך? נמשיך לקלף ממך את גלדי הבצל בשרשורים הבאים.
חומד

ולמה שאני אתבטא בצורה חריפה ?

האם זה מה שיגרום לך הנאה ? אז צר לי - את לא גורמת לי לצאת מגדרי - אני באמת לא מעניש את עצמי בגללך. אם כבר - אני משועשע - ממש כמו בצפייה באותו קופיף קטן שרוקד לצלילי תיבת נגינה
ולגבי ההתנהגות כגבר טיפוסי - לי ממש לא מפריע, תעשי מה שבא לך - זה עושה לך טוב ? לי אישית נראה קצת ילדותי לעשות דווקא לעולם - רק כי אחרים עושים את זה - אבל אם לך זה עושה טוב... ועכשיו אני מבין שאת אוחזת באיזמל המנתחים - מעולם לא חשבתי שאני בצל....

מתוקוש

כך כתבת: בדיוק כמו גוף האדם - יכנס לו וירוס קטן - והנה כולו רועש וגועש..., אז או שאתה לא יודע לכתוב או שאתה לא מבין את מה שאתה כותב בעצמך. איזה מצחיק

אם אני כתבתי - איך אני לא מבין ?

איזה טיפשונת את
טענת כי הפורום מתעורר - אני שואל אם ההתעוררות בריאה - ונתתי גם דוגמאות (ראי לעיל) טענתי גם - שקיימת התעוררות דומה בגוף האדם כאשר וירוס קטן נכנס - הוא אכן מתעורר - אבל לא בריא... אבל בינינו - מה יעזור אם אני אסביר שוב ? יהיה חל מה להגיד - ויהיה שם איזה בצל/כוסברה/חומד/מתוק/בלה בלה בלה.... איזה חמודה את - את מופיעה גם מול ועדי עובדים ?

Vdrums

New member
אני לא צריך להגיב, את כבר יודעת מה אני חושב

מה אני אומר, מה אני רוצה לעשות. גם לעצמך את לא מקשיבה מרוב השטויות שאת פולטת. יש בנות שמחפשות שוגר דדי (לא יודע אם צאצי אחת כזאת) ויש שלא. את מחלקת את העולם לשוביניסטים ופמיניטים. אצלך אין באמצע, כמו שאמרה הדס, אין שחור ולבן.

אז למה ומדוע את מגיב?

כאילו אם תגיד המילה האחרונה תצא "גבר"? תומר בחיי שאתה חמוד נורא, ממש לטפח אותך למצוות ולמעשים טובים ולצבוט לך על הלחי מרוב שאתה נחמד וחמוד.

למעלה