בוקר אור : )

בוקר אור : )

קודם כל איך עבר עליכם ערב שנה חדש? עשיתם משהו? חגגתם? תשתפו : ) אני חגגתי עם המשפחה והיה נמחד ביותר. אתם מאמינים ברמזים מה'? או למי שיותר נוח אז יקום? מאמינים שיכול להיות רמז בחלום? אז ככה..לפני כמה ימים רשמתי שהיתי אצל מגדת עתידות והיא אמרה לי שזוגיות תהיה לי דיי בקרוב והיא אמרה שזה יהיה עם מישהו לא מהעיר שלי וממוצא רוסי וסביר להניח שנכיר באינטרנט והאמת? סבבה אני דווקא רוצה להאמין לזה זה מתאים לי בהחלט : ) אגב תמיד רציתי בן זוג ממוצא רוסי כי אני בעצמי בלרוסית מישהו אמר חוק ההמשכות? P: נכנסתי לפני כמה ימים לפרופיל של בחור רוסי בפייסבוק . הוא גר בעיר קרובה אלי. ואיחלתי לו אתמול שנה אזרחית חדש טובה. והוא איחל לי בחזרה. עכשיו הקטע המעניין נכנסתי למיטה ובנוסף לזה שהגבר שלי יהיה רוסי הדבקתי לו עוד תכונות רצויות לפי רוח הסוד. ואמרתי בלחש לפני שעצמתי עיניים ה' תן לי רמז בחלום. וחלמתי על הבחור הזה חלמתי שהמשכנו לדבר בפייסבוק ושהקשר התחיל להתפתח עוד ועוד. ובכלל לא ידעתי אם אני אמשיך לדבר איתו כי הוא לא היה נראה כזה מעוניין בי. האם זה סימן? רמז? האם ה' או למי שנוח היקום באמת נתן לי רמז ואמר לי לכי על זה? ואגב אני בדרך כלל לא חולמת על אנשים מהאינטרנט שדיברתי איתם מילה וחצי . אז חברים מה אתם אומרים?

למעלה