בוקר אור!

zzebra

New member
בוקר אור!

אתמול בערב רצנו חבר שלי ואני בפארק הירקון.. יש לו הרגל כזה בסוף הריצה לעצור במתחם מתקני הכושר האלו שמיקמו בכל מיני נקודות בפארק. מכירות? בכל אופן, מאז ששמו אותם אני דיי זילזלתי בהם.. חשבתי שזה בטח סתם שטות לאנשים שרוצים לחשוב שהם עושים כושר.. כי הרי אין משכולות, אלו מתקנים מברזל שעומדים בחוץ... כמה יעיל זה כבר יכול להיות? אז זהו שטעיתי ובענק! מה זה הדבר הזה? זה היה ממש קשה! המתקנים מחולקים לשני סוגים, אחד של כוח והשני של סיבולת למשל סטפר, סקי ועוד כל מיני כאלו.. מהם התלהבתי פחות כי הם דיי משעממים ולא הרגשתי שאני עובדת על משהו.. (אולי כי הייתי אחרי ריצה). הסוג של הכוח ממש מגניב כי בעצם המשקולת שמרימים זה אנחנו. את המשקל שלנו. וזה ממש קשה. ויש משטח כזה לכפיפות בטן וגיליתי כמה המצב שלי קשה..
בקיצור, ממליצה בחום למי שרוצה לשלב פעילות פארק (ריצה, הליכה, אופניים, שחייה בירקון - סתם
) עם קצת כוח... שיהיה יום מקסים, קרן. אה ועוד משהו מצחיק. אתמול בדרך הביתה מהעבודה (עם האופניים) ירדתי מדרכה גבוהה בחניון ופשוט איבדתי שיווי משקל ונפלתי על הצד. לא קרה כלום, הייתי ממש במצב עמידה ולא רכיבה אפילו. פשוט התיישבתי והתפוצצתי מצחוק.. זו היתה סיטואציה ממש מצחיקה..

rasheric

New member
גם אנחנו "בדקנו" פריסת מתקני כושר בגן סאקר

בירושלים. הגעתי למסקנה שאם ישמרו עליהם במצב כזה, זו ממש אופציה במקום חדר כושר. כמובן לא למקצוענים. העובדה שאתה דוחק/מרים/דוחף את מישקל גופך כמובן מגבילה, וגם העובדה שלא ניתן להתאים את המרחקים בין החלקים לגודל גופך, אבל עם קצת אילתורים ( מגבת מגולגלת בכל מיני מקומות ) - זה לא רע בכלל. המכשירים יצירתיים. והכי כיף זה שאתה באויר הפתוח. זה משמח אותי שעניין הפעילות הגופנית ניכנס למודעות של הרשויות המקומיות. יש מקום לאופטימיות.

תנסו לעשות יד/רגל אחת בכל פעם

וככה זה קשה פי שתיים (ואף הופך את חלק מהתרגילים למשהו מעבר לבדיחה) גיליתי את הטריק אחרי שמכונית נכנסה בי וניטרלה לי את יד ימין...

למעלה