בוקר אור :)

keren201

New member
בוקר אור :)

ממצב אנשים? אתמול עשיתי שופינג קטן.... קניתי כמה חולצות יפות... וואי,הישתגעתי עד שמצאתי משהו שהוא לא רשת(אני לא ממש אוהבת אתזה) או משהו שהוא לא צבאי...יאמה אנשים מחורפנים, בכל חנות אותן חולצות.... אבל המחירים בשמיים,ראיתי חולצה ב GO GO ב80...ואת אותה חולצה בקסטרו ב169 ש"ח....היתחרפנתי.... קיצר.... לפני כמה זמן מישהי שאלה על חצאית של מיס סיקסטי..... אז ראיתי בGO GO את החצאית הזאת.... יש מג'ינס ומבד.... 120 ש"ח..... נורא יפה......

אוי וי...

הייתי בת"א יום שני-שלישי פאאאאאאק כמה בגדים צבאיים זה כבר נהיה בעעעע.. כאילו תאמצו לעצמכם סגנון משלכם..מה קרה??גם רשת אבל פחות גרוע ובכל חנות או-תם דברים... כל האלו עם המכנס בתוך מגף שפיצי-די מאוס ובכלל ילדות בנות 12 לבושות ככה.. כל הצבאי...חולצות מכנסיים כובעים.... רשת זה גם מאוס אבל אל ברמה של הצבאי ובכלל מגעי הבנות שהולכות עם הרשת ומתחת לזה חזיה או משו כזה אל תלבשו כלום וזהו...

רשת../images/Emo26.gifבאמת כבר לעוס מאוס וחרוש

אבל היום הייתי באיזה מרכז קניות מאוד נידח ברעננה, לפני שהייתי ברננים, וראיתי שהתחילו לעשות כל מיני דגמים וצורת של רשת. ראיתי אחת מ-ה-מ-מ-ת רשת שחורה, רק מקדימה זה רשת, מאחורה זה בד שחור מדהים כזה, והצווארון והקצה של השרוולים, איפה שהחפתים כזה, חח אין לזה שם נכון? אז גם זה מבד שחור. פשוט מהממת!
אבל רשת בכללי זה לעוססססס מכל הכיונים.

למעלה