בוקר אור

Neomi Dyllen

New member
בוקר אור

הלוואי שיכלתי ילשון עוד קצת,כבר שבועיים שאני לא ישנה כמו שצריך,הולכת לישון בארבע לפנות בוקר ומתעוררת בשש או בשבע בבוקר אם בכלל הצלחתי להרדם. מתח זה דבר נחמד כשמאוהבים והכל נראה מרגש אבל הוא מפריע ומציק כשעצבניים ועצובים. בכל אופן בוקר טוב,אולי יותר טוב מאתמול.

בוקר טוב גם לך ולכולם ../images/Emo42.gif

אני בהחלט יודעת על מה את מדברת. בזמנו האשמתי את השותפה שלי אבל עכשיו אני מודה ומתוודה שאני סובלת מהפרעות שינה ולא מסוגלת להרדם. ובטח כבר ראית כאן כמה פעמים הודעות שלי שנכתבו בסביבות 2:00 בלילה, כשאני לא מצליחה לישון ואז אני נכנסת לכאן ומחפשת מישהו שאפשר יהיה לדבר איתו... ובדרך כלל אני גם מוצאת... כך שאת בהחלט לא היחידה.

Neomi Dyllen

New member
כן

זה בהחלט מוכר לי,גם אם אני מצליחה כבר לישון ונרדמת בסביבות ארבע או חמש הכלבה שלי מעירה אותי בשבע בבוקר ואז אין סיכוי שאוכל שוב להרדם,יש לה מזל שהיא כל כך חמודה. ולמזלי או לרוע מזלי בעצם אין לי כרגע עבודה קבועה ולכן אני יכולה להרשות לעצמי לנסות לישון בשעות יותר מאוחרות לא שזה עוזר במיוחד כי ממילא אני רק מתהפכת במיטה בלי לישון.
ראיתי סרט מצוין ביום שבת "Lucky Break",מצחיק ומסיח את הדעת מכל העצב והמתח.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הי נעמי

נהדר שהצלחת לעשות משהו טוב שבמהלכו כאב פחות וצחקת. זו תקופה לא קלה, נכון. ייקח זמן עד שהיא תחלוף ובינתיים, אפשר לנצל את שעות הערות שממילא נכפו עליך לכל הדברים שלא היה לך זמן לעשות עד עכשיו

למעלה