בוקר אור!!

בוקר אור!!

אני חדשה כאן. שירוש, נסיכת האהבה, המליצה לי על הפורום אז הגעתי.. שאלות לתחילת
ולסוף
היום...
מאמר מעניין.. כאן. מה דעתכם, ממחר, וכל בוקר, ובכל ערב לענות על השאלות הנתונות? אני בעד (בעד = , נגד = )

../images/Emo45.gif ברוכה הבאה לילוש

קראתי את המאמר ואני בהחלט בעד. זה משהו שעוזר להיכנס לפרופורציות חיוביות, וגם להבין את ההתמודדות היומיומית.

תשובות שלי..

מהם היעדים שלי היום? היעד שלי היום הוא להיות עם חבר שלי, לטפל בו ולנצל את הזמן שיש לו ג' בגלל השפעת שלו כי אחרי זה הוא כנראה יסגור 14 בבסיס.
מהם חמשת הדברים הכי חשובים שעליי לעשות היום? מהו סדר החשיבות שלהם? חמשת הדברים הכי חשובים שעלי לעשות הם לפי סדר חשיבות: 1. להיות עם חבר שלי. 2. לעשות לאמא בבית. 3. לתקן את השעון שכבר חצי שנה אני דוחה את זה. 4. לעשות תמונות פספורט, לחבר ולעוד כמה דברים. 5. לישון טוב בלילה.
איזה ידע חדש אוכל לרכוש היום? כל שיחה שלי ושל החבר תורמת לי הרבה ידע. הוא בנאדם מאוד חכם, עם הרבה חוכמת חיים. מעניין לדבר איתו.
אילו מעשי חסד אוכל לעשות היום? אני חושבת שלטפל בחבר ולעזור לאמא, זה חסד מאוד גדול וחשוב שעליי לעשות היום.
באיזו תכונה אחת מסוימת ארצה להצטיין היום? עזרה, אחריות, עצמאיות.
בפני אילו אתגרים אעמוד היום? כיצד אתמודד עמם בצורה הטובה ביותר? האתגר שלי הוא לארגן את הזמן בצורה הטובה ביותר ולהספיק לעשות את כל הסידורים שלי בלי דחיה נוספת.
אילו היום היה היום האחרון בחיי, על אילו מעשים לא הייתי מוותר? חיבוק אחרון מהאנשים האהובים עלי: אמא, אחותי, חבר שלי, והחברה הכי טובה שלי. לא יכולה בלעדיהם.
מה הייתי רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלי? מה אוכל לעשות היום למען זה? מעדיפה לא לחשוב על המצבה שלי כרגע.. בשביל מה? אני צעירה :)
מה חשוב לי לזכור היום? חשוב לזכור: 1. לרשום את כל הסידורים, ככה הכל יהיה מאורגן יותר. 2. כמובן לעשות אותם. 3. להתקשר לכמה אנשים להגיד להם שבוע טוב.
אילו מחשבות, מילים ופעולות יהפכו את היום הזה ליום נפלא? כאשר קמים בהחלטה שהיום יום טוב ויש חיוך על הפנים, אין דבר שיוכל לשנות לרעה את היום הזה. אז תחייכו, ותגידו: יהיה יום טוב!

בתגובה למאמר שפרסמת כאן:

קראתי. זה נחמד, מידי פעם לתהות, להעלות שאלות, סוגיות, השערות, לחפש מענה בתוכנו, בסביבה.. אבל לעסוק בשאלות הללו בכל יום, פעמיים ביום... הו לא. אני לא בנויה להתעסקות הזו. תהייה יתר על המידה עלולה להוביל לירידה מהפסים. תרתי משמע.

למעלה