בוקר אור יום נפלא לכל חברי הפורום
מ מ י ס ט ר גונס New member 26/10/06 #3 בוקר טוב אנשים ../images/Emo3.gif איזה מסר מדליק מצאתי היום התיבת המסרים שלי
פ פיציקולה New member 26/10/06 #5 גם אני רוצה מסר מדליק בתיבת המסרים אני רוצה שמישהו יאסוף את הדימעה שזולגת מעיני היום יחבק וינשק ויגיד לי שהוא אוהב
גם אני רוצה מסר מדליק בתיבת המסרים אני רוצה שמישהו יאסוף את הדימעה שזולגת מעיני היום יחבק וינשק ויגיד לי שהוא אוהב
מ מ י ס ט ר גונס New member 26/10/06 #13 האמת שאני לא ממש אוהב את האייקון של הנשיקה נראה לי מושי כזה אבל היועץ תדמית שלי אמר שמומלץ פעם בעשרים הודעות לשרבב נשיקה... למה היום הזה פחות טוב ?
האמת שאני לא ממש אוהב את האייקון של הנשיקה נראה לי מושי כזה אבל היועץ תדמית שלי אמר שמומלץ פעם בעשרים הודעות לשרבב נשיקה... למה היום הזה פחות טוב ?
מ מ י ס ט ר גונס New member 26/10/06 #6 שאני אעביר אותו אליך ...../images/Emo3.gif בפורום אחר ששם אני כותב מספיק שמישהי תרשום הודעה ולא משנה על מה אפילו הודעה בסגנון "שלום אני חדשה..נא לא לשלוח אלי מסרים" תוך דקות התיבה שלה תוצף במסרים אבל פה זה פורום איכותי לא מציקים מסרים
שאני אעביר אותו אליך ...../images/Emo3.gif בפורום אחר ששם אני כותב מספיק שמישהי תרשום הודעה ולא משנה על מה אפילו הודעה בסגנון "שלום אני חדשה..נא לא לשלוח אלי מסרים" תוך דקות התיבה שלה תוצף במסרים אבל פה זה פורום איכותי לא מציקים מסרים
מ מ י ס ט ר גונס New member 26/10/06 #16 אם נגלה לה היא תשנא אותנו ../images/Emo10.gif וגם אם לא נגלה... אין לי מושג מה עושים במצב כזה