בוקר אחד ...הסקרנות...והטריגון..

אורניהו

New member
בוקר אחד ...הסקרנות...והטריגון..

עבדתי משמרות כל שנותי והייתי חופשי בבקרים..וככה אני עם ציוד הדיג התת מימי שלי בריפים של מועדון הים התיכון באכזיב..שש וחצי בבוקר ואני כאן במים הקרים בין הסלעים החדים..לבד!טוען את הרובה ו..מכניס ת,ראש למים הקרים ומתחיל לשוטט לי ככה .מימין אני מבחין ב´טריגון סגול´[זה עם הכתמים הסגולים על גבו..]גופו כארבעים ס´מ והוא שוחה לו מתחתיי ממש.ואני..בסקרנותי האכזרית[ועם כל אהבתי לטבע]אני מכוון את החץ ו..תוקע בגבו.מתחרט מיד ומנסה לחלץ את החץ,מניף את גופו מעל למים ומנסה לשמוט אותו..ואז,המחט..אותה מחט שחורה ועבה שבקצה זנבו נתקעת לי בין הבוהן לאצבע..זרזיף עצום של דם אדום פורץ מהמקום הפגוע,הדג הזה נשמט סוף כל סוף ואני מתחיל לקרטע על משטח הסלע החד תוך שאני מקפל את הציוד ורץ אחוז דם עם הציוג אל מעבר לגדר שם החנייתי את הרכב[מול דני מביה´ס לצלילה]זורק את החפצים לרכב וטס לדני..ומבקש עזרה.הוא שואל אותי במה נפגעתי ואני מספר לו..אין לו שם מה לתת,רק הוא אומר לי שאסע מהר הביתה כדי שעוד אוכל לנהוג ולהחליף הילוכים..ואכן אני חבוש בחתיכת בד ומניע..וטס .במוצקין אני כבר לא מזהה את היד ואיני יכול להעביר הילוך,הבהן וכף היד נהיו צפודים ומנופחים כהוגן,וכל היד כדור אדום.בבית כבר אני מכניס ת,יד למים חמים[לפי עצתו של דני] וככה אני יושב שעות,הדם פסק והנפיחות מתחילה קצת לרדת רק בשעות הערב..היום,אחרי שנים מספר המקום עדיין מוגבל בתנועה,וישנה נפיחות קבועה.זהו,לא להתעסק עם טריגון ולא להיות סקרן!

seafox

New member
בוא´נה זה מסוכן חושרמוטה.

אתה יודע שהיית יכול להיות משותק בתוך המים? לך לבית חולים.

seafox

New member
כן,לא ידעת? זה דג בלי סנפירים,בלי

זימים, והוא בא מדי פעם להראות מה המצב.

seafox

New member
בעיקרון,

אני לא יודע אם זה כולל גם לטריגונים מסוג מחבן הספירים (לפי התיאור זה הסוג),אבל אם חטפת קוץ מעטלף ים,תבטל את התכנונים שלך לחודש הקרוב כי אתה יושב בבית חולים מחשש לנמק. אז כדאי מאוד לבדוק את זה. וזה ממש חוסר אחריות מצד החבר שלך לתת לך לנהוג.הוא לא יודע שהעוקץ גורם לשיתוק זמני? מזלך שלא קרה לך כלום תוך כדי נהיגה. ולא הבנתי מה הייתה הסקרנות שלך להתעסק עם טריגון....?

joko7

New member
שו הדא עטלף ים??

טריגונים חתולי ים עקרבנונים ואבנונים ואראסים דוקרניים ואפילו מנטות זה בסדר אני מכיר,גם את סעדיה המחשמל כבר מכירים,, אבל שו הדא עטלף?????? ועוד בים????? יש גם ערפדים?????

seafox

New member
כן,עטלף ים.אני אחפש תמונה שלו

במקומות ואם אני אמצא אני אעלה אותה כאן או אשים קישור לשם. ערפדים,לא בדיוק אבל יש דג מאוד מאוד קטן בעל ניבים אכזריים...הוא עשה לי חור באצבע כשהייתי קטן...

seafox

New member
כנס לזה.תקבל כאן כמה פרטים.

זה באנגלית ולא קראתי מה רשום שם סתם אין לי כוח עכשיו ואני מת מעייפות.

הסיפור הזה עוד יעשה לי סיוטים...

מסכים עם seafox כשהוא אמר שהוא אינו מבין איך אותו חבר שלך, דני, נתן לך לנהוג במצבך. זה אחד הדברים הכי לא אחראיים שהוא יכל לעשות במצב הזה שהיית בו. שתהיה בריא, ואולי כדאי שאפילו היום, אחרי שנים מהמקרה, תיגש לבית חולים ותבדוק אם האצבע בסדר.

למעלה