שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חורף
ועוד יותר שונאת את הפקחית ה)*#&%)*#&%)*#^$*&@#$@&%$@&%$@%$&%$&^%$#&^%$#&$% (וזה עוד בעדינות, כן?) במגדל העמק. באמת שיא החוצפה. נכון, אני בזמנו כתבתי על הדוחו"ת במגדל העמק וזה שבאמת אין לי בעיה עם זה בגדול אבל ככה??? כזו חוצפה??? כזה גועל??? אז היום הלכתי לקופת חולים במגדל העמק עם ינון בדרך לקחתי מהמעון את אלעד ואיתי, אני, אנוכי, לבדי עם שלושתם הלכתי לטיפת חלב לעשות לינון חיסון ועם שלושתם להתפתחות אצל הרופא והאחות. שמתי 3 שקלים במדחן מ- 10:34 עד 11:34. נסחבת עם שלושתם מחדר לחדר בקופת חולים, חיסון בלגן והכל. את הרכב החנתי מאחורי קופת חולים ובדיוק כשהייתי במדרגות מול החנייה (השעה היתה 11:42) ראיתי אותה, כן, כן, היא ולא אחרת, אתי הזו, באה לרשום דו"ח, אני אומרת לה שתחכה אני מגיעה לרכב, היא שואלת אותי : "הרכב שלך פה?" אני עונה לה: "כן, הייתי עם הילדים בקופת חולים" היא: "לא מעניין אותי איפה היית". אמרתי לה: "אבל יש לי תו חנייה" היא: "פג תוקף" אני: "מה, פחות מעשר דקות, מה הקטנוניות הזו?" היא: "אנחנו מחכים 10 דקות ואז רושמים את הדו"ח". אמרתי לה: "אבל לא עברו עשר דקות" היא: "כן עברו וברגע שאני מתחילה לרשום את הדו"ח אני לא יכולה לבטל". איזו חוצפה, על הדו"ח בסוף רשום: 11:46, 12 דקות איחור. עכשיו אנחנו כמה דקות כבר דיסקסנו על הנושא, מה הקטנוניות הזו, לא תגידו לא שמתי תו חנייה ובאתי אחרי שעות, כולה פחות מ-10 דקות, אני נסחבת עם 3 ילדים קטנטנים והיא, כלום לא מעניין אותה ואני יודעת שהיא התחילה לכתוב את הדו"ח עוד לפני שעברו 10 דקות, סתם מרחה את הזמן כדי שהמחשב יגיע ל-12 דקות. אז תסלחו לי, בעדינות אני מקללת פה )*@#*)@#&$)*@#&$)*#&$)*#@^$@*^&!@%#!&^%#!@&^%#!&^@T)#&^@#*^@&*)#^@)*&!^!)*&^#*!&^@)!#^@!)@!^*#@^*)@^@)*^#@)*@^)*@^#)*@!$)_ # *$_*%_*%(#)&*&#^&#^$# ^$#&^$#)*^$($*_#*$#_)$*#()$&#)*&$#&$(#&$()#&#($&)(#*$&#*)&$(#&)*#&$)(#&()*$#&#)$*&(#$)*&$)&#(*$&()#&$(*&#$(#*&$(#$^^&#%^&@$@*$)@*()*$_(@)*$_@ ואני, כרגיל כמו מטומטמת לוקחת את הדו"ח, נכנסת לרכב ובוכה. על מה??? בכדי שיהיו לעירייה עוד 100 ש"ח שלא מגיע להם בכלללללל. חבל ששמתי מראש את ה-3 ש"ח, לפחות אותם הייתי חוסכת, גם ככה נתנה לי דו"ח הבת #)*&)$#&)$#&)$#&#)$. אני אכתוב מכתב, אערער, בטח שאערער, אבל גם שם יושבים )*@#&)@&)#@$*&#. שיהיה יום נפלא ונעים לכולם.
שרית