בוקר בוקר, אפשר שאלה ?

Alfa156 GTA

New member
בוקר בוקר, אפשר שאלה ?

אני כרגע נמצא בשלבים לקניית דירה (חדר אחד לא להתלהב), עכשיו החדר הוא דיי גדול (בערך סטודיו ?) בכל אופן השאלה שלי היא איך והאם אני יכול לחלק את החדש לשני חלקים שכביכול יתקבל לי סלון וחדר שינה ? בחדר שינה לא חשוב כלום חוץ מהמיטה, ובסלון אני רוצה מקום למחשב לטלויזיה אולי שולחן קטנטן, כל עצה תתקבל בחיוב. המשך יום טוב. האלפא

yboob

New member
קודם כל תתחדש!

נוכל לעזור ברצינות אם תתן פרטים מדוייקים יותר: מידות, גובה, פתחים, נקודות צנרת וכו'... אבל ב"שלוף": לשחק עם הגבהים של איזורי הפעילות השונים. לדוגמא, איזור השינה מורם על במה מרוצפת פרקט. ומתחתיה מגירות איחסון. אולי התקרה מספיק גבוהה וניתן ליצור גלריה? ריצוף שונה, צבעי קיר שונים ואולי רהיט דו כיווני שישמש כמחיצה בין שני האיזורים. אבל... הכל צריך ליבדק מול מידות ופרטים של המקום. תלך לדירה, תמדוד, הכן שרטוט ו...ננסה לעזור. עוד המלצה: פנה למעצב/ת הם יעזרו לך להפיק את המקסימום מהדירה תוך בניית פרוגרמה המתאימה לאורח חייך. יום טוב!

Alfa156 GTA

New member
קודם כל הרבה תודה,

כרגע כמו שאמרת הכל נשמע דיי דמיוני, ודווקא הרעיון של המחיצה עם רהיט כלשהו נשמע טוב, אבל כמובן, עוד השבוע אני ילך למדוד ולצלם ואני יתן כמה פרטים, אשמח לכל עזרה. הרבה תודה. האלפא

למעלה