בוקר, בוקר, בוקר-בוקר-בוקר

noa128

New member
בוקר, בוקר, בוקר-בוקר-בוקר ../images/Emo42.gif

איזו שבת יפה בחוץ. עדיין שמש מלטפת, אויר נקי נקי (לפחות עכשיו) - שני שליש מהילדים הלכו עם אביהם לטייל, השליש הצעיר והשובב נשאר איתי, יושב לידי על הרצפה עם המשאיות שלו ברגעי חסד של שקט. הרדיו מנעים זמננו, והקפה ערב לחך ברגעים צלולים של הבוקר האחד בשבוע שבו אין לחץ, ואין מטלות, ואין ילדים ממהרים לבית הספר ולגן... שלל צבעים בסל הכביסה. המלוכלכת. באומדן זהיר הייתי אומרת מממ.. 3 מכונות? לפחות.עונת מעבר או לא עונת מעבר? נו טוף, קטן עלינו - כבר לא מכבסים ביד על הנהר, ובשמש המופלאה והחסכונית הזו טמון פוטנציאל הספק אדיר - כולל הבונוס של ישיבה בחוץ בחברת הכביסה הריחנית המתנפנפת על החבל... יום נפלא לכולכם, נועה.

בוקר אור

מרגיש כבר כמו רבע לצהריים. ממשיכה במסורת הקימה המוקדמת והבלתי אפשרית שלי. שתיתי קפה, אכלתי שני טוסטים, קראתי, רבצתי, חשבתי מחשבות איומות ועצובות על שניים מהגברים שאהבתי (אוי, כמה שהם דומים, אוי) הולכת ליוגה. שבת שלום בילי

ממהר להצטרף לבוקר הזה

ביתי האחת והיחידה בחרה לבוא אלי אתמול מאוחר בערב למרות היותה בתחילת הצטננות כבדה, ולמרות טיפולה המסור של אימה... ספל מרק עוף תוצרת בית (הבית הזה) מהביל וכדור ויטמין סי שלחו אותה ל-11(!) שעות שינה רצופות, וכעת היא מכורבלת לה על הספה בסלון וליבי יוצא אליה. איזה הבדל מחולל האדם הזה בחיי.

שלום שלום

ואני במרתון מורט שערות ברגליים של העונה השניה של 24 (DVD ). WE אללה עם הסידרה הזאת. נעים? נעים אמרת? חם פה מוות , כאילו התחיל הקיץ.

noa128

New member
עידכון - חום גיהנום בחוץ

השמש פה היא ערמומית ותחכמנית... וטגידי, איך יש לך סבלנות ל- 24 הזה? אין לי עצבים לאיטיות.. מותח מותח, אבל די! אני מתוכנתת כבר למצוא את הרעים תוך 30 דקות - שעה וחצי - גג - כולל פרסומות. כל הכבוד לך על הסבלנות
נועה.

איטיות אמרת? איטיות? ../images/Emo122.gif

אם יש משהו שהורג אותי שם זה הקצב. ובעניין הסבלנות אני כבר למדתי בעונה NO1 , לא מסוגלת לחכות מפרק לפרק בטלויזיה, ולכן רק ב-DVD. רק שהמרתונים האלה מוציאים אותי פסיכית (כי אני לא מסוגלת להפסיק)- בסופ"ש הזה צלחתי 16 שעות. ועכשיו בא לי להקיא
...עד מחר.

פּרפרית

New member
אכן בוקר של שבת...

אצלי 100% מהבנים עדיין ישנים יקומו בטח בסביבות ארבע. ושלל צבעי הכביסה עבר שלב ומחכה בנחת על הכורסה לגיהוץ/קיפול כבר כמה ימים. שבת שלווה לכולם!

אההההההההההה!!!!

את מגהצת את הכביסה??? מ-ג-ה-צ-ת???????? ממש? עם מגהץ והכל? את כל הכביסה? אוי אלוהים הטוב שבשמיים, איזה פחד.

פּרפרית

New member
חכי, חכי...

שיהפוך הדרדס לנער... האמת? גיליתי את השיטה של להשאיר את הכביסה ליד המגהץ ואז בלית ברירה הוא מגהץ לעצמו. אבל... את הרוב אני מגהצת.

noa128

New member
עד כאן !

מה, גם לגהץ? לא מספיק לכבס-לתלות-לקפל? (טוב, אני עם השריטה שעשתה מהקיפול אחלה ריפוי בעיסוק..) שתי שיטות ידועות במחוזותינו: 1. פעם אחת תבלי ערב שלם בגיהוץ חולצה אחת - מגהצת פה - מקמטת שם - שרוול אחד נהיה חלק, ובאותה שעה שרוול שני מתמלא לו בקמטים תוצרת עצמית.. - כדי שהציבור יפנים את המסקנה המתבקשת שעדיף לו להסתדר לבד. 2. יש אנשים שיש להם את זה. את הגיהוץ הכוונה. ויש אנשים שאין להם. כאן יש אחת שאין לה ואחד שיש לו. מפריע לו קמטים? חופשי שיגהץ, אני בדיעה שהבגדים מתיישרים על הגוף... נ.

נו, אם זה לא יעורר פה קטטה - ...

שום דבר לא יעשה את זה... אז מכיוון שבעבודתי לובשים מדים (לא צבא ולא משטרה!), אני כל פעם מפתיע מחדש כשאני שואל אנשים בכל דרגה שהיא "זה אתה מגהץ את חולצות המדים שלך, נכון?" והם תמיד נבוכים מעט ומתפלאים הרבה מאיפה אני יודע. ואז אני אומר, "אף אשה לא תגהץ לך ככה את החולצה." את הקפל החד לאורך השרוול, את הנוקשות החלקה של הכותפות ואת הקפל לרוחב הגב אתה צריך לעשות בעצמך, אם זה מה שאתה אוהב. רס"ר בוקסר, שלימד אותי (עם כל הקורס שלי, שלא תחשבו שלקחתי שיעורים פרטיים בגיהוץ...) לגהץ מדים ביום הראשון שלי בבסיס ההדרכה של חיל הים לפני ככה וככה שנים, הדגיש ודרש בתוקף שגם כשהחולצה כבר מונחת, מגוהצת ומקופלת על קרש הגיהוץ, צריך לעבור על הקפלים עם המגהץ, כדי שכשהחולצה תיפתח לפני הלבישה, יהיו עליה קפלים "חדים כתער", כמו שאהבו להגיד אז רס"רים. אז מי שלא מוכרח - שילבש את החולצה איך שהיא... וכל זה אמור רק לגבי חולצות מדים. אני לא אחראי למי שמגהץ ככה גם חולצות אזרחיות.

גהוץ מעורר בי רגשות עזים

ביום הולדתי ה40 חשבתי שיהיו פסטיבלים וקרנבלים ובלונים ולא היו. עמדתי שם במטבח, אוחזת במגהץ ה@#$%^ ואמרתי לזה שלימים הפך לאקס שלי, זהו, נותנת לעצמי מתנת יום הולדת. אני מפסיקה להנפיק פה שרותים אישיים. ונתתי לו את המגהץ. מאז לא גהצתי (למעט מדים של ילדים וזה לא נקרא). במעט תכנון אפשר לחיות חיים מאוד מלאים נטולי גהוץ. קודם כל, בשלב הקניה. אני תופסת אגרוף מהבד של הבגד, כמובן בפרטיות של חדר המדידה, לראות עד כמה הוא מתקמט. אחר כך בבית, לא לסחוט, ולתלות מאוד בזהירות עם כל המים. ואם מישהו רוצה להגיד שאני מקומטת, בבקשה, הנה השארתי הוכחה בכתב שאני מסרבת לגהץ.

פּרפרית

New member
חה (תסלחי לי הא?)

לתלות בלי לסחוט... טוב אז אשתף אותך- אני לא יכולה בלי סחיטה...ואני כמעט לא תולה כביסה- היא עוברת ישר למייבש. והגיהוץ הוא מחיר העצלות של- אם הייתי מוציאה ישר כשהמייבש היה גומר את פעולתו, לא הייתי צריכה לגהץ. אבל אני כמובן שוכחת...ואם אני לא (כי צריך לשים את המכונה שאחרי) אז הוא עובר בערמה מקומטת למקום מושבו ההדור על כורסת הטלוויזיה.

מה רע בלגהץ....

כרגע גמרתי עבודת גיהוץ של שעתיים.... חולה על גיהוץ, זה התרפיה שלי. והיות ובשבוע שעבר לא הייתי כשיר (יכולתי לגהץ, אבל לא לראות את הקמטים
) אז הצטבר קצת, והיום גיהצתי איזה 8 זוגות מכנסיים ו10 חולצות. כן, אני יודע.... אני סוטה.... אז מה

אז מה? אז שום דבר. פשוט

תקפוץ מדי פעם. אני אשאיר לך ערימה וארד לשתות קפה... באמת שאתה מוזמן בחום.

פילאטוס

New member
נושא חם, מה שנקרא ../images/Emo59.gif ../images/Emo66.gif

אני ממליצה לכם בחום על כבסן וגהצן דגול ומסוקס (טוב, לא נגזים, שמנמן ומאנפפן, אבל חמוד), שלוקח שק כביסה ומחזיר שכבות מהודקות וחלקות. תמורת מעט מצלצלין, העונג כולו שלכם (חוץ מדורון, אתה יכול להמשיך ליהנות מכל רגע מהביל, כמובן....)

פייי הלכתי לאיבוד פה בהודעות

פרפרית- טיפ לאי קימוט הבגדים לאחר הייבוש במייבש- תרשמי. לפרוס מיד על הכסא הראשון שנתקלת בו בדרכך. בואי תראי איך אצלי בבית זה עובד מצויין וממתין קבוע עד ליום העוזרת (כל מי שיושב כבר יודע להיזהר:). אני אישית יכולה לנסות לגהץ עד אחרית ימי, זה אף פעם לא יהיה טוב. ובעניין טיול הג'יפים המדובר כסמן ממצה להוויה האבהית, אני כבר מזמן לא מתרגשת, רק לילדים נשברת כל פעם עוד פינה בלב, וזה מרגש אותי.

למעלה