בוקר,בוקר, בוקר !!!!! עידכון חם !!

mk100

New member
בוקר,בוקר, בוקר !!!!! עידכון חם !!

הערב היה טקס של פרסי השחקנים וג'ניפר הפתיעה בתספורת חדשה ואם יורשה לי לומר הרבה יותר מדליקה, סקסית וקולית מסתם שיער אסוף !!! אז הנה לכם תמונה לבוקר זה שיהיה המשך יום נפלא !!

mk100

New member
אגב......

אם בא לכם לראות ראיון שהתקיים איתה ופרס שהיא מציגה.. הנה לכם קישור כאן למטה:

mk100

New member
אגב......

אם בא לכם לראות ראיון שהתקיים איתה ופרס שהיא מציגה.. הנה לכם קישור כאן למטה:

inbal145

New member
כן זה נכון... עוד תמונות../images/Emo26.gif

לדעתי התספורת החדשה קצת מבגרת אותה אבל היא הייתה יפה ונשארה יפה.

inbal145

New member
../images/Emo26.gif

אני חייבת להוסיף שהשמלה שלה מהממת כרגיל! יש לה טעם טוב...

inbal145

New member
../images/Emo26.gif

אחרונה חביבה... יש עוד אבל נראה לי שזה מספיק

sand372

New member
השאלה הגדולה

אני שואל לפני שחיפשתי!!! השאלה הגדולה, אני יודע שהיא הגישה פרס וגם הייתה מועמדת. היא או הסדרה זכו במשהו ?

varty

New member
היי. לא נכון . עמוק באדמה סידרה

מדהימה!!! והשחקנית שמשחקת את האמא , עם כל הכבוד לג'ניפר החמודה , השחקנית של עמוק באדמה פשוט פנטסטית!!! מגיע לה ויותר.

מווותק

New member
האמת שעוד לא ראיתי את...

"עמוק באדמה". יש לי את ה - DVD של העונה ה- 1 במשרד וטרם יצא לי לראות את זה. מבטיחה לצפות ולדווח מהשטח

dress n glasses

New member
רוצי לראות

מאז הקטקטים לא היתה סדרה שהדביקה אותי ככה למסך. סוף סוף סדרה "יוקרתית" אחת שהביקורות הפלצניות עליה עומדות בקנה אחד עם איכות הסדרה. צפייה מהנה

מווותק

New member
הממ...מאז הקטקטים...מעניין../images/Emo80.gif

אם כך - אני כבר לגמרי סקרנית...
אין לי ספק שזו סדרה מעולה - היא זוכה בהמון שבחים ופרסים ופרסיס קונרוי היא שחקנית מדהימה, פשוט שעת השידור שלה אף פעם לא היטיבה עמי...שישי בערב...? בכל מקרה, טוב שיש DVD. עכשיו החבר'ה מ- WB יהיו מרוצים שאני סוף סוף צופה בזה.

varty

New member
../images/Emo45.gifכן. כדאי לך

הפרק הראשון והשני פחות טובים. אבל בהמשך כל פרק את יוצאת בWOW . את יוצאת עם לקחים. הסידרה נוגעת בנקודות כל כך נכונות ורגישות וכל כך מדוייקות שכל אדם אנוש נפגש בו בחיים ולכן לדעתי היא כל כך איכותית. כי היא נוגעת בנק' האלו בדיוק ולא הולכת מסביב או כאילו מדברת עליהם אלא את מרגישה שזה זה. בקיצור מומלץ! ואחרי שתראי את האמא , אני כרגע בפרקים של רשת. עונה שניה ,אז תביני למה היא זוכה בכל כך הרבה פרסים. היא פשוט משחקת את הדמות שלה כל כך אמיתי.

למעלה