בוקר-בוקר-בוקר !!!!!!!!!!!!!!!!!

בוקר-בוקר-בוקר !!!!!!!!!!!!!!!!!

אתמול הייתי באישפוז יום וחזרתי קצת על הפנים . היום יום חדש. מה קורה אתכם? אז ככה, אני מקווה שהיום אקבל את רשימת ההופעות החדשות של ג'טיקס וגילת, אז אפרסם כאן [ברורררר]. חוץ מזה שלחתי ליניר המלך [ואתם לא מבינים איזה מלך מקסים הוא], את הכתובות שלכם ובקרוב תקבלו את הסינגלים של "ממריאים" , כפי שהבטחתי. ביום ראשון הקרוב אני מעלה כאן תחרות חדשה וכפרס תוכלו לזכות בסינגל של "תנו לחיות לחיות" , שהוא שיר מדהיםםם לדעתי. אז תתכוננו. מה עוד, מה עוד??? ההופעה של נהריה ביום חמישי הועברה לרמלה, ככה שכל תושבי הסביבה מוזמנים ומוזמנות.... אני אהיה שם, אני מקווה שחנוש תוכל לשחק אותה ולעלות על רכבת ישירה לרמלה וככה נעביר אחלה יום. יאללה, עדכונים נוספים בהמשך. אני אוהבת אתכם ביג טיים. אה... אדווה... SORRY שנותקנו, הנתב המסריח שלי מצא לו זמן לחופשה בלי הודעה מראש [כמה קיללתי ולא עזר...] יאללה נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתת ארי.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifעזבי קללות , תעברי במכות ../images/Emo6.gif

רק במכות מבינים. XD מה אישפוז?!?!?!? את מרגישה יותר טוב?!

אני בסדר, רק חטפתי סחרחורות רציניות,

ואני והמזל שלי, איך שהייתי ככה , גילתי התקשרה והרי אותה אסור להלחיץ, כי היא רגישה [כפרה עליה!!!!!!!!!!!!!!] אבל כששמעה אחרי זה שאני כבר בסדר, נרגעה. קיצר... היום אני פנתרה, כפרה עלי....

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifפנתרה ורודה? ../images/Emo152.gif

חח סתם עזבי אני מסוממת לא ישנתי
...

לילו BD

New member
בוקרר : ]

ארי תשמרי על עצמך !
העיקר שעכשיו את בסדר
שיהיה יום טוב ובשורות טובות !

oOosapiroOo

New member
אוווף=\\\

ההופעה מנהרייה עברה לרמלה?O= אוווף אבל למה?חחח חןן דברי איתי במסן...

הו, אני מבינה כמה מקסים הוא. ../images/Emo99.gif

יניר פשוט מ ל ך
ולא נורא, קורה. נמשיך את זה מתישהו.

למעלה