בוקר בוקר יקירי

avielss

New member
בוקר בוקר יקירי

מה המצב ? מה קורה? נו דברים השתנו? נהיו טובים יותר? אתם יודעים יש מקום לדברים טובים ולא רק לבעיות ובכיות אז יאללה חברה תתחילו לשפוך יום נעיייייייים אביאל

toooti

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

מה שלומכם? אני מקווה שהכל בסדר. אביאל, החלטתי למלא את בקשתך ולספר גם משהו טוב, האמת היא שרציתי לספר את זה עוד מקודם אבל לא ידעתי אם זה באמת המקום הנכון לומר את זה, אני אומרת, ותגיבו איך שתרצו... ה-
שלי שוב שלם. אני קמה בבוקר ורואה את אבא ואמא שותים קפה ביחד. כשאני חוזרת הביתה מביה"ס, אבא ואמא יושבים ביחד ו... מדברים. אבא ואמא שוב ביחד, כאילו כלום לא היה, כאילו כלום לא קרה, והאמת זה מוזר. מאוד מוזר לי לראות אהבה
בין ההורים שלי, מוזר לי לראות את ההורים שלי מתחבקים, מדברים, אבל מה, ההרגשה בלב לא ניתנת לתיאור, כאילו שהכל טוב בעולם, הכל ורוד, ואין דרך טובה יותר להתחיל את היום מאשר לראות את אבא נפרד מאמא בחיבוק ונשיקה ואומר לה: " אני אוהב אותך", והיום אני יודעת שאין דבר חזק יותר מאהבה, אני יודעת שהאהבה היא זו שגרמה להורים שלי להישאר ביחד, למרות כל הקשיים, ולמרות כל המריבות, ולמרות כל הפעמים שהם החליטו שדי, נגמר... האהבה מנצחת. אז היום אני אדם קצת יותר שמח, קצת יותר משכיל, וקצת יותר בוגר, אבל בעיקר, קצת יותר מאושר שיהיה לכולכם הרבה ימים מאושרים עם המון
תותי

avielss

New member
תתתתתתתתתווווווווותתתתתתתיייייי

לאן נעלמתתתתתתתת???????????? אני בדרך לישון _השעה 3 לפנות בוקר כמעט) ואני הולך לישון עם חיוך עם חיוך על זה שעוד זוג הצליח למצוא פתרון לבעיה (לפחות מנסה) עם חיוך שפחות ילדים חוו את טראומת הפרידה של הילדים עם חיוך שבאמת עוד קיימת אהבה תותי תודה

למעלה