בוקר בוקר לשלישי למניין העברי

בוקר בוקר לשלישי למניין העברי

אז אתחיל בזה שכבן להורים ילידי תימן אני שמח לראות את הפורום הזה מעיד על עצמי שחביבה עלי תרבות תימן ומצר על כך כי לא צלחה ידי ללמוד את השפה על בוריה כל מה שקשור לתרבות תימן השירה התפילה בניגון המיוחד שלה הסיפורים של בית אבא סגנון הדיבור התימני אהוב עלי במיוחד ובכל הזדמנות שנתנת לי אני משתמש בשפה זהו זה לבוקר זה ובתקווה לימים טובים לנו ולכל עדת בני ישראל

הפורום התימני

שכחתי משהו חשוב לאחל הצלחה לפורום זה וכפי שכבר הבנתי שושי היא המנהלת פה אז שיהיה לך בהצלחה שושי

שושי 13

New member
תודה רבה לך

מקוה שיצטרפו אלינו עוד תימנים ותימניות ועוד הרבה חברים מכל העדות. אתה מוזמן לספר לחברים שלך ולהביא אותם גם לכאן.

שושי 13

New member
אהלן וסהלאן צעד תימני ../images/Emo140.gif

ברוך בואך לפורום התימני, שמחה מאד לראות אותך כאן. על כל מה שכתבת בהודעה שלך הייתי רוצה שנדבר כאן. אני רק חצי תימניה אבל עד היום זכורות לי המון מילים בתימנית. בילדות שמענו את אבי מדבר עם אימו בתימנית וכמובן שמאז נקלטו הרבה מילים. אבל מי רצה אז ללמוד תימנית.

רונן98

New member
ברכות לפורום התמני../images/Emo50.gif

אני מאוד מאושר ושמח שסוף סוף יש פורום לתמנים זה מאוד נחמד ככה נוכל להתעדכן בכל מה שקורה בעדה שלנו ונוכל לשמר על המסורת שלנו בקיצור שושי שיהיה לך בהצלחה בניהול של הפורום ואנחנו פה לעזרה חחחחחחחח דרך אגב אני מאוד ממליץ ללכת להצגה "סעיד וסעידה" ההצגה מספרת על זוג תמניים שעלו לארץ ומסתגלין למנטליות של הארץ מצחיקה מאוד ההצגה הייתי בה פעמיים ופשוט נהנתי אני מצרף לפה לינק של אתר תמני נט אתר מעניין

מקווה שלא יהיו כאן מריבות ...

מריבות בין בתי כנסת. מי שנעלב פותח לו בית כנסת משלו. יש שאמי, בלדי דרדעי ועוקאשי וג'חשי וקרקבי וכו'

שושי 13

New member
הצחקתני אביב - שנפתח מראש

כמה בתי כנסת בצדדים? ככה בית כנסת אחד לשרעבים ואחד לסנואנים וכו' וכו'. אני זוכרת מילדותי שברחוב שלנו, שלא היה מי יודע מה ארוך, היו לפחות שלושה בתי-כנסת. אבי תמיד הלך לבית כנסת יותר רחוק ולא יכולתי להבין למה. רק הבנתי שיש לו משהו נגד בית-כנסת זה או אחר - כנראה היו להם סיבות שאנחנו הילדים לא הבנו.

מקווה שהפורום לא יהיה פרפרזה לכך

ושלא יפתחו פורומי משנה (כפי שקרה בפורומים אחרים...)

Oren G

New member
יא היזלי../images/Emo70.gif

(אין לי מושג מה זה אומר אבל זה נשמע מתאים) ברכות על הפורום סוף סוף גם לנו יש פורום
אחי בני תימן
גבי עמרני אלוהים.

שושי 13

New member
אהלן גם לך אורן וברוך הבא לכאן

יא היזלי?? הצחקת אותי, גם לי אין מושג מה זה אומר אבל זה נשמע תימני
ותודה רבה על הברכות. את היתר לא הצלחתי להבין.

התמ-ים

New member
יא היזהלי

זה סוג של ציפור שיר. אם ציון גולן אומר, כנראה שהוא יודע על מה הוא שר ...

שושי 13

New member
אהלן רונן וברוך הבא לתימן

גם אני מאד שמחה שניתנה לי האפשרות לפתוח את הפורום. אני מקווה שבעזרתך ובעזרת האחרים יהיה לנו כאן שמח. היכן אפשר לראות את ההצגה שדיברת עליה? ומי השחקנים שם? כמו כן תודה על האתר שצירפת, אני אשים אותו בקישורים.

למעלה