בוקר בניו יורק ...

רותי ב.

New member
שלמה

מה זה הקטע הזה של פרסום מס` טלפון? מבקשת את אישורך למחוק את ההודעה, למרות שאני מוצאת שהיא כנה ומעודדת ותומכת, ומתאימה, אבל אסור, ממש אסור, ולכן שוב, מבקשת אישורך למחוק. תוכל בבקשה לרשום את הודעתך שנית ללא מספרי הטלפון? יספיק אי-מייל. במידה ותרצה תעביר לה ישירות. אנא אשר מחיקה. רותי.

אוסי

New member
בוקר בניו יורק ...

בוקר , בחוץ כל כך קר שאין חשק לצאת מהמיטה מציצה המחלון הכל בחוץ לבן (ממש כמו כלה טהורה ) השלג כיסה פה כל פינה ואני עדיין בתוך המיטה עם מחשבות על חיים ואהבה אין לי מושג מה מהות חיי רוצה שלחיים יהיו משמעות בעיניי לא הולכת לעבודה ,רוצה לחפש את הלא נודע כן , אולי גם לחזור בתשובה יוצאת מהמיטה בלית ברירה נוסעת ברחובות ניו יורק ,מחפשת אהבה מגיעה אל הים ,כן, רק שם מוצאת אני את השלוה מתבוננת בגלים ,מחכה שישטפו כל החטאים מקווה גם לגלות דברים חדשים מביטה לשמים ,משם יבוא עזרי ... מבקשת אני מתוך תוכי לגלות את האני האמיתי כי רק כך יגיע האושר האינסופי ...

heaven1

New member
ואולי

ואולי

אם כן תצאי מהמיטה וכן תלכי לעבודה תוכלי ביתר קלות למצוא את הדברים שעושים לך טוב תוכלי לגלות את העולם דרכך דרך הדברים שאת עושה בצורה הטובה ביותר לגלות שאהבה מגיעה עם האהבה העצמית שלנו לעצמנו ושאולי רחוק לך אי שם בניו יורק ואולי את זקוקה לחזור לדברים שעשו לך טוב אולי חסר לך החום המשפחתי הביתי תחושת הקרבה למשהו... אז משום מקום תצוץ לה אהבה (-:

אוסי

New member
תודה לך...

אני כבר בארץ ,חזרתי מזמן רק רשמתי את מה שהרגשתי כשהייתי שם ואם הייתי יודעת שיש אנשים כמוך בלונג איילנד הייתי מבקרת יותר אני גרתי קצת הקווינס והרבה בברוקלין אהבתי את ניו יורק מאוד רק החיים שם די שבלוניים האנשים קרים ודיי משעממים אז חזרתי למרות שלא היה כל כך נורא חוץ מהקור והחוסר באהבה אז אני ישלח לך הודעות לאימייל אשמח מאוד לדבר איתך שולחת הרבה חום ואהבה אוסי .

רותי ב.

New member
אוסי, חמודה

תרשמי את הפרטים, בינתיים, ואני אשאל את דקל מה עושים אם האיש הנחמד הזה לא יענה לי.

למעלה