בוקר בפארידה, ערב קל במרמורק

Amoureuse

New member
בוקר בפארידה, ערב קל במרמורק

שתי המלצות (ולא, הן לא קרו באותו יום...) יום שישי בבוקר: ארוחת בוקר בפארידה במרינה בהרצליה. שמש נעימה, שרות חביב (אולי מעט חובבני, אבל בסדר גמור בשביל הבוקר), וגם האוכל טעים. אני אכלתי את ה"בריאותית" שזה אומר יוגורט עם דבש וגרנולה. אמנם פינטזתי על הטעם של יוון (שם זה בלי גרנולה), אבל ביוגורט פה חסרים קצת אחוזי שומן ביוגורט וגם הדבש זה לא זה. בכל זאת היה טעים. היינו שמונה, כך שנדגם כל המבחר והובעה שביעות רצון. היום בלילה, הצגה בהבימה עשתה אותנו רעבים (מחכים לגודו, כמה אפשר לחכות בלי אוכל???), ונכנסנו למרמורק שבסמוך. לא הכרתי את המקום ולא היו לי ציפיות בכלל. סלט עם ירקות קלויים הפתיע בחסות רעננות ביותר, בטטות ושאר ירקות קלויים כהלכה וגבינת פטה מגוררת מעל. הבעל נהנה מחזה עוף בגריל עם רוטב צ'ילי-שמנת, שהיה טעים גם לי. אז אין צורך לרוץ לשם אבל בהחלט מתאים לנשנוש אם אתם בסביבה.

jisack

New member
פרידה

אכלנו שם בוקר יום שישי 4 זוגות שרות גרוע אוכל גורע מנות מיזעריות.לא מומלץ

B r u l e

New member
לא קשור לאוכל!!!

אבל אני הייתי ביום שבת בערב במחכים לגודו וזאת הצגה ממש מצויינת, הלא כן? אחר כך הלכתי לקפה גו´, והיה מאד נחמד.

פינליש

New member
nמשהו בקשר למרמורק...

פעם כשהייתי בבודפשט לקחתי את האוטו ונסעתי עד לוינה כדי לאכול שניצל במקום שנקרא "שניצל וינה"... אחר כך כמובן שגם קפצתי ל"זאכר" קפה לאכול שטרודל עם שוקו. השניצל של המרמורק לוקח כל כניצל (טוב חוץ מהשניצל של אמא שלי)... יש להם פשוט שניצל מעולה !! לדעתי חובה לנסות אותו עם הפירה שלהם... ואם יש פירה בטטות אז בכלל שווה. אכן מקום עם אוכל טרי וטעים במיוחד. יש להם גם את המרגריטות הכי טובות בת"א לטעמי... זה מכשיר מיוחד שם הביאו מחו"ל. ודבר אחרון - יש להם טריק חמוד עם השקיות תה שלהם. לא אגלה כי שווה ללכת לראות. בתאבון ויום נפלא.

wan

New member
אפשר לגלות לי את הטריק עם שקיות

התה שלהם?
כי אל אוכל ללכת לראות בעצמי בקרוב . אפשר לגלות לי בסוד במסר?
מבטיחה לשמור בסוד

למעלה