בוקר בפארק

yoffer

New member
בוקר בפארק../images/Emo186.gif

הלכתי לפארק (ניו יורק) לבדוק האם ישנם תנאים לרכיבה. לאכזבתי קרח, בוץ ומעטה לבן כיסו את השבילים והכבישים, הבנתי שלא ארכב היום. אוזני קלטו רחש המיית יונים. הפניתי את מבטי, ולפתע...

yoffer

New member
ראיתי נץ../images/Emo118.gif

בצלילה פראית מלאת הוד, פושט רגליים ובתנועת חטף נועץ אותן באחת היונים, מבצע הקפת ניצחון עם היונה בין רגלין ונוחת על עץ סמוך

yoffer

New member
מרוב תדהמה../images/Emo2.gif

שכחתיתי שאני עומד על קרחת, אבדתי אחיזה עם הקרקע ונפלתי מלא קומתי בחבטה אדירה שאפילו זקני הסנאים בפארק לא שמעו כמותה
ויצאו מכל החורים לבדוק מה קרה.

yoffer

New member
מהר קמתי צולע וכואב../images/Emo122.gif

לראות את הארוחה, הוא הסתכל עלי במבט מתנשא, ונגס לאיטו בטרף הטרי. חכך בדעתו ולבסוף הסכים לארח אותי ולצפות בסעודתו. נותרתי מרותק. באמצע הכרך הכי סואן בעולם, התרחש מול עיני ארוע טבע נדיר שלא זכיתי לראות בשום אתר, ספארי או שמורת טבע אחרת.

yoffer

New member
לבסוף../images/Emo140.gif

אומנם לא רכבתי הפעם, אבל זכיתי לחוויה מדהימה...ואני לא יכול להוריד את החיוך המטופש שהשתלט עלי. אז סליחה שלא כתבתי על אופניים אך לפחות אני מקווה שתהנו מהתמונות.

IlanShacham

New member
אני צריך להבין משהו פה...

בשבת היית בניווט בגבעת חיים, והבוקר כבר בדקת תנאי רכיבה בניו יורק??? איך עושים דבר כזה?

aFish

New member
לא סתם הוא אמר שלא הלך לו בניווט

הוא טעה ב-ג-ד-ו-ל בנקודות.....והגיע לניו יורק... על זה צריך באיגוד הניווט לתת פרס על מפעל חיים

viczan1

New member
אומרים שהטובים לטייס../images/Emo160.gif זוכר../images/Emo70.gif

לרמי שי אווירון בתיק כאלים שבאופניים, מתי שמתחשק לו לטוס,הבחור מוציא את האווירון מהתיק ,מנפח והופ יש
והופ הוא בניו יורק עכשיו הבנתה את זה אילן...

למעלה