בוקר גישמי ורטוב וחם וקל ו

הי דרומי......../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא רק שיונה אחרי הניתוח... הוא אפילו כבר בבית מזה 8 שעות.... תשמעו....הלך לו מה זה קל (טפו טפו טפו) שאני ממש מקנאה...... אתמול - יום ראשון הוכנס לו הבחור לחדר ניתוח בשעה 14.30 בצהרים... השעה 18.00 - היגיע הנ"ל לחדרו שבמחלקה כשכולו כואב נאנח ונאנק....... ואילו בשעה 2100 התאושש הבחור לחלוטין , ירד לו בקלילות מהמיטה והלך לו לשרותים (אם קצת עזרה מהאחיות כמובן)......... במשך הלילה, טיפס לו מעל לברזלים שסגרו את המיטה....ושוב הלך (והפעם ללא עזרה כלל) לו לשרותים... ואילו הבוקר, התחיל הבחור לטייל לו במחלקה.....כי בעצם, מה יש לעשות במיטה?????????????? ואז........כשהגענו הביתה התחיל לקטר לו שכואב לו בבטן...... והוא לא מבין למה זה בכלל צריך לכאוב....... ותגידי, גם לך זה כאב??????????????????????????? נו, הבחור ממש שכח שאני הייתי 4 ימים בביה"ח............ ששבועיים זרקתי אותו מהמיטה כי לא מצאתי לי מקום מרוב כאבים...... תארו לכם..... הוא עוד מעיז לקטר....... סססססססססססתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםםםם זהו..... אתה יכול להתקשר בי אורית

RomiVais

New member
שמחה לשמוע אורית!!! ../images/Emo65.gif

שתהיה לו התאוששות מהירה ותחזיקי מעמד
ענק רומי

sure16

New member
טו בשבט שמח!../images/Emo140.gif../images/Emo143.gif../images/Emo140.gif

ככה זה אצלנו,בנטיעות יורד גשם ובטח גם בפורים ירד...הלואי ולא! אני בבית,אתם בטח שומעים עד אליכם את השעול של הבן
חולה המסכן כמו חצי מעם ישראל (או רבע אם רבע במיטה מסיבות השמורות עמם..) שרה

למעלה