בוקר דוב

יפעת*

New member
בוקר דוב../images/Emo122.gif

התקררתי נורא, ואני לא מרגישה טוב
והערב אני מופיעה עם המקהלה
ובקיצור החלטתי לא ללכת לעבודה ולטפל בעצמי בתקווה להיות על הרגליים בערב. יום נעים לכולם

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo85.gif

רוצה חיבוק דוב
תרגישי טוב, ומקווה שעד הערב תתאוששי ותצליחי לעמוד על הרגליים ולהופיע כמו שצריך. וגם ליהנות מזה

matyc

New member
בוקר טוב

יפעתוש תרגישי טוב גם אני התקררתי ואני ממש לא מרגישה טוב מישהו יודע מה עם מקסי ??

בוקר טוב לכולנו ../images/Emo24.gif

חזרתי אתמול אחה"צ הביתה מאישפוז נוסף....מקווה שהגיהנום מאחוריי ואת נס החנוכה שלי קיבלתי
יודעים מה? אאחל לכולם רק דבר אחד....ב ר י א ו ת
תאמינו לי.....כל השאר יגיע לבד כשיש בריאות כי בלי בריאות ועם כל השאר.....כלום לא שווה!!!!!!!!! מתגעגעת מאוד....עדיין מתקשה בישיבה מול המחשב אז פה ושם אנסה לקפוץ בין האכלה...לבין אנחת כאב.... אוהבת שלכם מקסי
נ.ב החלמה מהירה ליפעתוש ושחקי אותה בהופעה בערב (סומכת עליך!!!) תודה על כל התמיכה שלכם מכל מקום.... נכון לתקופה הקרובה אני בבית הוריי לכל מי שהתעניין היכן אפשר לבקר...בכייף

leelach

New member
מקסי מתוקה מאחלת לך רק בריאות שתחלימי מהר

ותתאוששי מהר
צודקת בהחלט בלי בריאות הכל לא שווה כלוםםםם. תהני מהקטנה שלך ותחזרי לעצמך לאט לאט אמן

../images/Emo124.gif מקסי יקירתי ../images/Emo124.gif

ראשית, אני שמחה שאת לפחות בבית. את האמת? עם כל הכאבים, מהמילים שלך נשמע שאת מרגישה קצת יותר טוב. אני מאוד מקווה עבורך שחג הניסים הוא גם נס עבורך, ושכל הדברים הרעים האלו מאחוריך, ולך נשאר רק להחלים מהצלקות הנפשיות והפיזיות. שזה לכשעצמו לא פשוט. מקווה שיסתדר לי בזמן הקרוב לקפוץ לביקור. מתגעגעת למתוקה שלך
. וגם אליך כמובן
נשיקות לך, ולילדים

יפעת*

New member
איזה כייף לראות אותך כאן../images/Emo24.gif

תודה על האיחולים
מבטיחה לקפוץ ברגע שאני אצא מההצטננות הזאת (הדבר האחרון שאת צריכה עכשיו...) תתחזקי ותרגישי טוב דר' שקשוקה עדיין מחכה

קרמבו 112

New member
הרבה הרבה הרבה דבש../images/Emo55.gif../images/Emo70.gifעם תה צמחים

ותימנעי עד הערב לא לדבר בכלל
.... שתיהיה לך החלמה מהירה ובהצלחה היום בערב במקהלה...

leelach

New member
החלמה מהירה יפעת ובהצלחה במקהלה../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

מיץ לימון עם דבש יקל לך על הגרון, תרגישי טוב

ערב דוב לכווווווולם../images/Emo178.gif

אחרי העדרות ארוכה בעקבות אישפוז של הבונבון שלי חזרתי , עוד לא הספקתי לעבור על ההודעות הישנות ולהתעדכן אבל שמחה סוף סוף להיות כאן בחזרה. מקווה שכולם מרגישים טוב , שיפעת התגברה על ההתקררות שלה ונתנה את הופעת חייה היום. אני אישית פורשת לישון סוף סוף הבונבון שלי נרדם מוקדם ומי יודע מתי יתעורר. מאחלת לכולנו רק בריאות הרבה בריאות לנו ולכול בני משפחתינו (ולבונבון שלי במיוחד) אוהבת צברית עוקצנית

למעלה