בוקר חדש מאדם חדש... :)

בוקר חדש מאדם חדש... :)

בוקר טוב , אני בבית עכשיו למשך שבוע, אתמול עברתי ניתוח אף אסטתי וגם רפואי (מחיצה) וחשבתי שזה יהיה נחמד לשתף אתכם במה שעברתי ... :)!!! אז השתחררתי מהצבא רק ביום ראשון הזה... ואת הניתוח קבעתי ליום שלישי... אז רציתי לשתף אתכם קצת בחוויות... לפני זה חשבתי שיהיו לי תאמת יותר דברים לספר... אבל אני אנסה להגיד את כל מה שאני יכול. קיבלתי המלצה מידידה אחת שלי שעשתה ניתוח אף, הלכתי לאותו מקום (כמובן שלא אזכיר שמות כי אין כל כך טעם) ואחר כך הלכתי להתרשם בעוד מרפאה ושם מאוד מאוד מאוד התרשמתי ו... קיבלתי יותר תשובות מאשר שאלות שהיו לי לשאול... והרגשתי הכי טוב ושמח בעולם... הרופא המנתח שלי הוא ד"ר שלמה צרפתי, בכל אופן , סגרתי את הכל עשיתי בדיקות דם ביום ראשון ואתמול היה לי את הניתוח... באתי בבוקר בצום כפי שהודרכתי, הייתי עם החברה (ההורים באו אחר כך) ובשעות הצהריים נכנסתי לניתוח ... בכל שלב ושלב קיבלתי הסברים מפורטים מה קורה עכשיו, נתנו לי זמן להחליף בגדים לניתוח ... הרופא המרדים בא לחדר שבו המתנתי הציג את עצמו , הסביר לי על תהליך ההרדמה שאלתי "מה, באמת תוך 10 שניות אני כבר נרדם ?" הוא ענה לי "מקסימום 12", -הניתוח התבצע בהרדמה כללית... וזהו , לא כל כך התרגשתי תאמת... החברה נראה לי התרגשה יותר בשבילי... ואז כעבור זמן מה קרה לי הרופא המרדים וליווה אותי לחדר הניתוח. ביקש ממני לשכב, כיסה אותי בשמיכה חמימה :) ואני שוכב ומחייך לי מעט מהתרגשות... חיברו לי עירוי, שמו 3 עיגולים מפלסתיק כזה על החזה... ואז המוניטור עם אייקון של לב קטן התחיל לצףצף לו מודיע על כך שאני חי :) הרופא המרדים אמר לי בכל שלב מה הוא עושה מה אני ארגיש, ואז אמר לי שעכשיו הוא ירדים אותי. האחות שנכחה בחדר שמה עליי מסיכת חמצן, נשמתי רגיל ואז כעבור כמה שניות הודיע לי שארגיש קצת סחרחורת עכשיו... אני נלהב ומתרגש לקראת הסחרחורת הצפוייה (אומר לעצמי:"נו, בוא נראה איך זה מרגיש...") ובאמת התחלתי להרגיש כמו הרגשה שאתם קמים מאיזה משהוא קטן ומציק בלילה ואת מסתולים ומתים לישון... וזהו !!!!! אחר כך , אני שוכב כבר על מיתה גדולה , קצת זז... נראה כאילו השעה 7 בבוקר ואני אחרי לילה ארוך... אני מתעורר טיפה אבל מרגיש עייפות טובה אז ישן לעוד דקה -2, ואז אני פוקח לאט לאט את העיניים... ו... מתחיל לעכל שאני לא בדיוק בבית... ומתעורר ממש ממש לאט, הרגשתי שישנתי ממש ממש טוב ! זה היה ממש מגניב ממש התלהבתי מאיך שהרגשתי ... וזהו , ואז שמתי לב שיש לי גבס ותחבושות על האף... היה שם רופא ליד שעשה משהו, הוא שם לב שהתעוררתי ... ושאל אותי איך אני מרגיש... עניתי לו שאני מרגיש מצויין... כדקה אחרי זה עיקלתי ש... וואי הנה עברתי את זה והתחילו לנזול לי דמעות של אושר, כל כך התרגשתי ושמחתי... :) הייתי עם הרגשה ממש שמחה שזה מאחוריי... , שאלתי אותו אחר כך ? איך זה שאני במיטה הזאת ? כי הלכתי לישון במיטה אחת וקמתי במיטה שניה ... הוא ענה לי בחיוך "זה קסם" :)... אחר כך לקחו אותי לחדר מנוחה , שם החברה באה אליי... וזהו ... נחתי נחתי נחתי כמה שעות... עשיתי פיפי , הרופא המנתח בא לבקר אותי ושאל איך אני מרגיש, שאלתי אותו גם מספר שאלות. ובערב אחרי תידרוך שנתן לי שחרר אותי לביתי... והנה אני כאן עכשיו מעדיף לתקתק על המחשב מאשר לדבר (יותר נוח) ו... מתרגש מתרגש לראות מה יהיה אחר כך כשיורידו לי את הגבס... אני כבר רואה שינוי במבנה האף שינוי שנראה טוב, אבל הכל תפוס... וסגור וקצת נפוח אז צריך רק לחכות ולראות מה יהיה הלאה , כי הכל עוד ישתנה. צילמתי הרבה מלפני ואחרי הניתוח , חשבתי על לשתף אתכם. בתגובה להודעה זו יהיו תגובות במידה ואתם מעוניינים לראות שיהיה לכם יום מצויין אשמח לענות על עוד שאלות ממה שחוויתי עוז.

תמונה שניה לאחר הניתוח

אסור לשכוח שהיה לי מאוד נפוח בפנים וצריך לחכות כמה שבועות ורק אז אחסוף בפניכם לגמריי את האף החדש שלי לפני ואחרי... :) !!! מקווה שהיה לכם מעניין לראות ושלא נבהלתם מידי... עוז.

תרשו לי להשוויץ עם האף החדש שלי !!!

זהו !!! הבוקר הורידו לי את הגבס... אחרי שבוע ימים, אין לי כחולים ואין כלום רק האף עדיין נפוח ואני מרגיש שהוא נפוח... אני כולי בהלם מעצמי ולא יודע ... :)... איך... להגיב לעצמי במראה ולא יודע איך אנשים יגיבו כשיראו אותי ... תרשו לי ... תרשו לי ... תרשו לי ... צילמתי את עצמי עכשיו עם האף החדש וערכתי שיהיה לכם קל לראות לפני ואחרי אשמח לענות על שאלות בכל תחום עוז. מסנג'ר [email protected]

galoram

New member
עשית בפרופורציה?

איך נידע שזה בדיוק אתה? איפה המרפאה? בחיפה? כמה עלה לך הניתוח?

למעלה