בוקר חורפי של שבת

שוש אור

New member
בוקר חורפי של שבת

כהרגלי בקודש, התעוררתי מוקדם, אלא שהיום אין לי שום סיבה טובה לכך. אין רכיבת אופנים [הטיול שתוכנן להיום בוטל בגלל גשמי הברכה במשך השבוע האחרון] ואני עוד לא סגורה על מה אני עושה היום. מקוה שיהיה איזה "חלון" שמשי של שעתיים כדי שאוכל לצאת לרכיבה קצרה למען הנשמה [לראש הניקרה, כמובן] ו .... לא עולה לי משהו נוסף. שתהיה לנו שבת של כייף ובשורות טובות תמיד תמיד מחממות את הלב

טומי*

New member
שבת שלום !

סוף שבוע חמים

אפי 7

New member
שבת ברוכה - טיפ טיפ טיפותיי

הבו גשם לשדותיי לשיבולת לאילן ולפרח הקטן שבגן. אתמול כשחזרתי מפטפוטי נשים בבית קפה החל לרדת גשם זלעפות. לא פתחתי את המטריה ובשובבות הלכתי בין הטיפות והרגשתי נפלא. יום נעים אפי

Sודית

New member
כמעט צהריים, חורפיים למדי עם שמש זורחת

התעוררתי מאור השמש החזק, התמתחתי בעצלתיים, הכנתי לי קפה ויצאתי למרפסת לראות מה קורה..... וואוו - שמש נהדרת מאירה בעוז ועצים מכוסים בלבן
שבת.....שקט.....שמש ולבן בעיניים - זה יפה לא?

שבת שלום

זה יפה מאד הלבן הזה אצלי זו שבת של חמין אחי ומשפחתו יבואו הבית אפוף ריחות של חורף.

Sודית

New member
אהלן פנו, שבת שלום לך
ושבת נהדרת לכולם

יופי לראות אותך, פנו,,,,,את יודעת שמרגישים מאוד בחסרונך. אבל כמובן גם מבינים את מצבך..... מקווה שלאט לאט תחזרי לשיגרת החיים, הזמן עושה את שלו. חמין - אולי רק פעם בחיים טעמיתי - לא מתלהבת מהתבשיל הזה. אולי בגלל שאצלנו בבית זה לא היה בתפריט ? ובכל זאת אני מדמיינת לי ומריחה עד כאן ובא לי גם
אז שיהיה לכם בתיאבון

למעלה