אתה, אתה חמוד אתה
דפנה בהחלט פתחה את יום חמישי, קצת יותר למטה. שמחה שהשבוע עבר עלייך טוב. אצלנו, עבר, מצאתי שמלה לחתונה של אח שלי, קניתי בד ולקחתי לתופרת, לאט, לאט יצא פיצוץץץ. היינו בסדנא הראל ואני בגן שלו, הכנו חנוכיה, נר, כד ועוד, היה ממש ממש נחמד. ביום שישי, כאילו חייב לקרות משהו, אחרת... כשנסעתי להביא את הילדים מהגן, עליתי מהכיכר הראשונה ימינה לרחוב קרן היסוד, משם אני עולה לפעמים להורים שלי, ככה חוסכת רמזור בדרך ואת ההמולה במרכז. בדיוק בסוף הרחוב, לפני הפנייה לרחוב הנשיאים, יוצאת מהחנייה האחרונה שם מישהי, באמצע הנסיעה שלי פתאום משום מקום היא יוצאת, אני ישר מיהרתי לסובב את ההגה לנתיב השני (מזל שהיה ריק בנתיב הנגדי), צפצפתי חזק ותקעתי ברקס, נשמע בום קטן. הלב שלי היה ב)*&#)#$. אני מסתובבת אחרונה, רואה את ינון מקופל עם הראש קדימה מהעצירה הפתאומית. ישר עצרתי בתחנת האוטובוס. יצאתי מהרכב, האישה שבתוך הרכב ביקשה סליחה, אמרתי לה שמזל שיש לה ממי לבקש סליחה, נכנסתי לישר את ינון וביקשתי מהאישה שתעשה טובה לעצמה ולאחרים ותשים לב למה שהולך בכביש. למזלה גם אנחנו בסדר וגם הרכב שלי גדול ולא קרה לו כלום, לה אני ממש לא יודעת מה קרה לרכב, מזל שהיא גם בסדר ומי שישב לידה. פחד אלוהים, תוך שניות הכל יכול לקרות. תודה לאל שאני וינון בסדר וששאר הילדים לא היו איתי גם ברכב. מחר אנחנו הולכים לפסטיגל, הבאסה היא שזה ב-19:15 בערב, טרם הוחלט אם אלי או אני נקח את הראל. יום חמישי מסיבת חנוכה בגן של הראל. יום שישי בבוקר מסיבת חנוכה במעון של אלעד ואיתי. תשמעו קטע, אפרופו הום סנטר וביזיון. לפני כשבוע בערך שרפו את הכותנה בקיבוץ יפעת. הגיעו מכבי אש מעפולה וממגדל העמק לכבות את השריפה. עכשיו, יש לי חברה שגרה בקיבוץ יפעת עם בעלה והילדה שלהם. הם עברו ממגדל העמק. יום אחד הבת שלה (בכיתה א') באה אליה ואומרת לה: "אמא, את יודעת מי שרף את הכותנה?" האמא: "לא, מי?" אז הילדה ענתה לה: "המגדליסטים". חברה שלי לא ידעה אם להיקרע מצחוק או לבכות ואמרה לבת שלה: "גם דודים שלך וסבא וסבתא הם ממגדל העמק, אז גם הם שרפו?". חברה שלי אמרה שהיא נפגעה מזה באופן אישי. חחח, זה באמת מצחיק, מה שהם מדברים בבית הספר ואיך אנחנו (טוב, גם אני כבר לא משם, אבל בכל זאת מרגישה כך כל הזמן) נקראים בעיני הקיבוצים. אז מגדליסטים יקרים, שיהיה לכם שבוע נפלא ויפה, נעים וקסום, עם המון המון בריאות ואושר, שתדעו רק טוב ושיהיה לכם המון אור בבית (אנחנו מתפרנסים מזה, כן?
). חג אורים שמח והמון המון מתוק בחיים.
שרית.