בוקר טובבבבבבבבבבבבב...

בוקר טובבבבבבבבבבבבב...

תגידו מישהו מכיר ת´שיר של יניב בן וניבין-מטייל באגדה???????? אם כן...תרשמו לי ת´מילים כפרות עליקום! סאלאמת

והנה לך:

"בעינייך את כל התמונה אני רואה המציאות בה חשקתי מפחד כל כולי בתקווה שבך נאחז בחייך את חיי נתתי בלי שתרד על ברכיך מאושרת כמו שלא הייתי עד כה אך שינית פניך מטייל באגדה קול זהב של אהבה קשה מחפשת נק´ עוד בקצה דמותך החשוכה מאבד את התחושה כשאת נוגעת כה רכה מאבדת כל תקווה כשאתה הולך ללא מילה לא ראיתי את השינוי שבי פתאום מול מראה לא זיהיתי משנה את הצורה בקשתך היא לי פקודה הצבעים כבו פתאום שמור עליהם תן עוד יום לשמחה בי געגוע תן לי יד ואהיה קרוב שמור עלינו בלי גבולות מטייל באגדה קול זהב של אהבה קשה מחפשת נק´ עוד בקצה דמותך החשוכה מאבד את התחושה כשאת נוגעת כה רכה מאבדת כל תקווה כשאתה הולך ללא מילה עם רגשותייך כן אם היא אליי שומר רואה דמעותייך אין לך מה לפחד יותר מטייל באגדה קול זהב של אהבה קשה מחפשת נק´ עוד בקצה דמותך החשוכה מאבד את התחושה כשאת נוגעת כה רכה מאבדת כל תקווה כשאתה הולך ללא מילה מטייל באגדה קול זהב של אהבה קשה מחפשת נק´ עוד בקצה דמותך החשוכה מאבד את התחושה כשאת נוגעת כה רכה מאבדת כל תקווה כשאתה הולך ללא מילה "

יו תודה כפרה...../images/Emo9.gif

הייתי בטוחה שאפחד לא מכיר ת´שיר... מאיזה דיסק זה?????? קבל
ו (כוסמוק ערס אין נשיקה?!?!?) לא נורא...}}}}}{{{{{{[ מתה עליק נשמה סאלאמת שבת שלום!

אור בת 18

New member
סתיו באמא שלי את ערסית

יואאאאאא איך את מזכירה לי אותי כמו פעם יא רבייייייייייי

אני חייבת לציין ש.....

נתקלתי בשיר הזה לראשונה לא מזמן באתר שרשמתי פה ומשום מה המנהל החליט למחוק את ההודעה,אך זה לא העניין פה,מה שרציתי להגיד זה שזה אחד השירים הכי מקסימים ששמעתי...... יש עוד שיר נחמד אם מישהו מכיר של הזמרת אורטל נראה לי...השיר מתפנקת גם שם הדיסק הוא מתפנקת...(אם אני לא טועה),אז אם מישהו יודע את מילות השיר הזה,אודה לו מאוד אם יוכל לרשום אותם פה. בתודה מראש, LOVE ענת.

אור בת 18

New member
מה גרם לי לחשוב?

הדיבור שלך... פעם הייתי ערסית היום אני קלאסה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן...יש לי בעצם את כל הדיסק שלה...

זה נמצא באתר......."מזרחית בנשמה". אשמח למילים של השיר..."מתפנקת"...תודה!!
LOVE ענת.

אורטל-מתפנקת קבלי ילדה

עכשיו רק קלטתי...כמו השיר "לא עוצרת" של ניבין!! הנה אני שומעת את הרוח הנושבת באהבה טובה צעירה ומכושפת באה קרוב אליך ברגשות לגעת להתפנק עליך כמו שאני יודעת פזמון... מתפנקת עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי וחבק אותי תן לי לאהוב מתפנקת עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי וחבק אותי תן לי לאהוב מתפנקתתתת עליךךךךך אוווו אווווו אווווווו אוווו אווווו וכשיורד הלילה אל האהבה... בזרועותיך באה בתוכי האש בוערת עוצמת את עיניך ברכות נושקת נופלת לידיך עליך מתפנקת פזמון... מתפנקת עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי וחבק אותי תן לי לאהוב מתפנקת עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי וחבק אותי תן לי לאהוב מתפנקת רק עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי הלילה תן לי לאהוב מתפנקת רק עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי הלילה תן לי לאהובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מתפנקתתת עליךךךךךך מתפנקת עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי וחבק אותי תן לי לאהוב מתפנקת עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי וחבק אותי תן לי לאהוב אני מתפנקת עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי וחבק אותי תן לי לאהוב מתפנקת עליך אהבה עושה לי טוב בוא אליי וחבק אותי תן לי לאהוב

פירסמת את האתר או השיר?

אם את האתר ברור שאני ימחק כי זה לא חוקי לרשום את זה בפורום אבל אם את השיר לא נראה לי שמחקתי.

אני רשמתי.....

את האתר כדי שתוכל להוסיף אותו לקישורים.... ככה זה גם עם שאר הפורומים פה...עוד לא נתקלתי במחיקה...אבל תמיד יש פעם ראשונה... אם בכל זאת תרצה...להוסיף עוד אתר לקישורים שלך אני אשמח לפרסם אותו בשנית,לא חושבת שיש בו פגיעה כלשהי במערכת. חג פורים שמייח לך ולכולם!!!
LOVE ענת.

אבנר11

New member
שבוע טוב לכולכם!! לא...../images/Emo149.gif

ידעתי שקיים פורום למזרחית. מתי זה נפתח?

למעלה