בוקר טובבבבבבבבב
E ebi83 New member 20/1/14 #4 מקום יש.. רצוי פחות, בעיקר אם אתה רוצה שהוא ימשיך להשפיע ואני כבר עברתי למקום של לשתות רק קפה שחור או על בסיס אספרסו, כל האינסטנטים לא טעימים לי
מקום יש.. רצוי פחות, בעיקר אם אתה רוצה שהוא ימשיך להשפיע ואני כבר עברתי למקום של לשתות רק קפה שחור או על בסיס אספרסו, כל האינסטנטים לא טעימים לי
N nataly36 New member 20/1/14 #6 אפשר להוסיף קצת חלב חם לשחור הזה? תודה! בהחלט משקה האלים! האלים פשוט עוד לא הכירו את הקפה.... לכן הסתפקו ביין.... לכן גם ביהדות אין ברכה מיוחד על קפה אבל יש על יין. חכמינו לא ידעו מה הם מפסידים!
אפשר להוסיף קצת חלב חם לשחור הזה? תודה! בהחלט משקה האלים! האלים פשוט עוד לא הכירו את הקפה.... לכן הסתפקו ביין.... לכן גם ביהדות אין ברכה מיוחד על קפה אבל יש על יין. חכמינו לא ידעו מה הם מפסידים!
N nataly36 New member 20/1/14 #8 אחד הדברים המדהימים בקפה זה האין סוף אפשרויות אין סוף אפשרויות של צירופים וטעמים. נכון שבגדול זה מסתכם ב"חזק" - " חלש" שחור/עם חלב אבל עדיין אפשר כל מיני קומבינות כך שכל אחד מתאים את עצמו את הקפה שמתאים לו.
אחד הדברים המדהימים בקפה זה האין סוף אפשרויות אין סוף אפשרויות של צירופים וטעמים. נכון שבגדול זה מסתכם ב"חזק" - " חלש" שחור/עם חלב אבל עדיין אפשר כל מיני קומבינות כך שכל אחד מתאים את עצמו את הקפה שמתאים לו.