בוקר טובבבבבבב

oorlyy

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif שבת שלום../images/Emo13.gif

אני עוד מעט הולכת לים....
שיהיה לכולם יום נעים
מווואה:]]

בוקקקקררררר../images/Emo42.gif

אורלי מאמיייייי- תהני ביםםםםם!!!
מחר אניצריכה להגיש את העבודת שורשרים ונישאר לי מ=ל=א=אאאאאא

בוקררררררררר../images/Emo110.gif

אורלייי תהני איזה כיףף
בא לי להרוגגג את השכנים שמעלינוו... ל=ה=ר=ו=ג!! כאילו מה נסגר איתם?! הם לא אנושייםםםםםםםם!! שבתתת בבבווקר!! 7 בבוקקקקר!! הםם יושביםם עם מסור/מקדחה/ווטאבר וקודחיםםםם!!!!!! אתםםם לא יודעים כמה פעמים התעוררתי הבוקרררר בגלללללםםםם הם לא נורמליים!! מה זה בבוקרררררר?? גועודדד שבתת?? רררררררר כל כךך כעסתייייייייי הםם תמיד עושיםם כל כךך הרבה רעעעש.. תמידד הםם מזיזייםםם ספותתת ומפילים דברים כבדים על הרצפה ומה זה שומעיים.. זה כל כךךך מרגיייז... אבלל הפעם זה עברר כלל גבוול!!!! *רילקס מיכל רילקס* היום אני אנצל שאני בבית לעשות שיעורים עכשיו כדי שאני לא יתקע איתם ב11 בלילה ואזז כל היום אני משוחרררת
אני אראה סרטים בדיוידי:p שתהיהה לכםם שבתת שלוםם [ושקקקטטהה!!]

אע ואלו מחברות גדולות:p../images/Emo110.gif

ואגב 2 מהן היו של אגם
ונגמרו:p ואחת של מירי בוהדנה ו2 של אמ"ל בכללי והאחרות הן סתם כאלה

מיכי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מחברתת 8
מה נססגרר עם ריביי

זהו לא נסגר איתתתה../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

כה כה 8
את לא דעת כמה אנחנו כותבים ולומדיםםם
היא לא נורמלייתתת:p גמלכם אבל בטח יש די הרבה לא?!

טל ועדי1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif בוקר טובב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יעל 13

New member
בוקררררררררר

אתמול הייתי אצל סבתא שלי ודוד שלי הציע לי לבוא לשמור על בני דודים שלי ביום חמישיייי!!!!!!!! יששששששששששש!!!!!!!!!!!!! הוא כזה מתוקקקקקקקקקקק והיא כזאת קרציהההההההה!!!!!!! חחח סתם כפרעליהה

בווווווווקר מעווווווולה לכוווווולם!

אפשר להגיד שקמתי עכשיו..
למרות שישנתי בלילה רק איזה שעה וחצי.. מיכי
לא נורא על השכנים תמיד אבל תמיד בכל מקום יש שכנים פשווט נבלות שלא אכפת להם מאנשים אחרים...
ומחברתת 8
נראה לי ריביי השנה קצת ה-ר-ב-ה הגזימההההההההההההההה
נראה לי שאני עוד מעט הולכת לים..
שיהיה לכווולם יוווום מעווווולה
תהנווו
*שבת שלום*

ערבב../images/Emo20.gif

קמתי ב11 וחצי והלכתי לסבתא שלי ב12 ומשםם ישר הלכתי לבריכה עם חברותת וחזרתי רק עכשיו
היההה ממש מממש כיףף והשתזפתייייייי
היינו 6 שעות בבריכה יאוו זה עבר מזה מהרר!!
שבוע טוב לכולם

למעלה