../images/Emo41.gif אחחחחחחח חיפה../images/Emo41.gif
היה לי הכי כייף בעולם
Zה היה הכי ספונטני, בבוקר
אני בכלל קמתי באיזה שמונה וגיליתי שנרדמתי למעלה בחדר של אח שלי עם המכנס של הפיג'מה וחולצה שלי...
ממש נבהלתי כי אני בלי טקס שינה ארוך לא הולכת לישון... ירדתי למטה בצעדי איילה בכדי לא להעיר את הישנים והחלפתי לחולצת פיג'מה ואמרתי לעצמי שאני כבר לא אשן... התקשרתי לחברה שלי לרה ולמורן שאמרה שאנחנו נוסעות לחיפה...
כל כך שמחתי לשמוע שיש לה אוטו ... התקלחתי וכשהיא באה עדיין התארגנתי ויצאנו לדרך... כל הדרך דיברנו ועשינו צחוקים, הסתכלנו בנוף היפה שנשקף מהחלון והיתה לנו דרך הכי טובה בעולם.... הגענו די מהר לביתה של עדי אהובתי
עם המפה שלנו והכפרה חיכתה לנו בחוץ... כשהגענו לתוך השכונה שלה נדהמנו לגלות שהיא מול הים...
עדי הובילה אותנו לביתה הקט ושם היא הפניקה אותנו בארוחת בוקר של גבינות טעימות וירקות שהיא חתכה יפה-יפה
, היינו אצלה קצת וגם נכנסנו לחדר שלה הויא הביאה לי כובע בוקרים
מש יפה שאיתו הלכתי כמעט כל היום.... אחר כך נסענו לאסוף את ברייייייייתתת
וקנינו טעמים וגחלים לנרגילה שלה ומשם נסענו ליערות הכרמל לפיקניק
של משפחתה של לילוש המקסימה
כשהיינו ממש קילומטרים ספורים מהמקום לא ידענו איפה להחנות והנחה אותנו איזה גבר שעשה תנועות מוזרות בידיים כשהוא דיבר ופשוט התפוצצנו מצחוק ונדבקנו בזה אז כל הנסיעה חיקינו אותו חחחחחחחח
הגענו ליעד המיוחל ושם פגשנו את לי (לי אני מתה עלייך) ואכלנו אוכל טעים....יאמי יאמי
ואחרי שהכרנו את המשפחה של לי ולקחנו את בני הדודים החמודים שלה לטיול נסענו לעשן נרגילה ושלושת החיפאיות (אוח החיפאיות האלה יאללללללללההה
) לקחו אותנו למקום
מ-ד-ה-י-ם
שרואים משם את הגנים הבהאיים ופשוט ישבנו שם ועישנו נרגילה, דיברנו, צחקנו, עשינו שטויות וכייף והיה לנו זמן איכות משהו
בנזזזזזזזכן| היה לי כל כך כייף אבל היתי צריכה להגיע הביתה מהר לארוחת ערב אצל סבתא.... אבל לא נורא, גם ביום שישי אנחנו נוסעות
YE YE YE
ואל תדאגי עדי אני יעשה לך שוב נעים בראש ואיפה שתרצי
היה לי מאוד כיף איתכן בנות
אירחתן אותנו מאוד יפה וזה היה אחד הימים הכי גזעיים בארץ
לי ברית ועדי אני אוהבת אתכן כפרות עליכן
שירבו ימים שכאלה.....
שiצי