בוקר טובבבבב...איזה קורררר...

כן אריאלה, בטח שיהיה לך קר תקומי יותר מוקדם

בכלל תקפאי, בוקר טוב לך יפתי, למה את מתעוררת כך מוקדם ? מה יש לך יציקה על הראש
אני נרדמתי מאוד מאוחר בעסה ואני צריכה ללכת למסיבת חנוכה בבית הספר בעשר, קטרינה שלי משתתפת (ראיתי את החזרות) תנחשי מה הקטע שלה בהופעה ? ניחוש אחד,,,,,,,,, כל כך אופייני לה , לתופף בתוף אפריקאי ענק , מה את אומרת? אני אוהבת את ההופעות שלהם ממש מדהים איך הם משתפים פעולה ממש חוויה, אורית בטח תהיה , וסופגניות לרוב ייאמיייי ,,,,,,, טוב שיהיה לכולם יומטוב

חחחחחחחח....איזה תפקיד..מאוד מיוחד...מאוד....

קמתי מיוחד כי משום מה היה לי פיפי... מאוד מוזר, אה?!.... איזה יופי שיש להם הופעות!!! איזה כיף לכם!!! אני מתגגעגעת לתקופה הזאת! אצלי הילדים כבר גדולים.... אין הופעות, אין סופגניות...קשה, קשה.... מאמוש, שיהיה לך אחלה בוקר, ותהני לך בקצב התופים בובה...

אמאל'ה מה הפיל אותך מהמיטה? את מתחרה איתי

בשעות ללא שינה? אכן היה לילה
, ועכשיו יאלה קומי מהשמיכה אחלה שמש חורפית יצאה תהני ממנה. ריקוש היום אדבר איתה..... תהנו במסיבה והכי הכי מהמתופפת קטרינה המתוקה. שיהיה לכם אחלה יום
מימי.

מימושה שלי,אינעל אמא של המואזין של אל-ג'יב...

זייף בתפילה הבן זונה.... העיר אותי על הבוקר.... איזה קריזה עם המואזינים בכפרים הערביים שמסביבי... נראה לי שהם בכיף מגבירים את הרמקולים כל יום בכמה דציבלים נוספים.... אני כבר לא יכולה לישון. כבר מכירה את כל התפילות בעל פה. אני אשכרה מוצאת את עצמי מזמרת את הזמירות המעאפנות שלהם, בלי לשים לב.... אלוהים יקח אותם....

למעלה