בוקר טובבבב אנשיםםם מישהו נמצא כרגע בפורומינו היקר? חחחח
L lizaliz New member 24/5/03 #2 אניייייי../images/Emo107.gif../images/Emo60.gif../images/Emo170.gif ואיזו מתוקה אנה בתמונהההההההההההההההההה!!! ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!
אניייייי../images/Emo107.gif../images/Emo60.gif../images/Emo170.gif ואיזו מתוקה אנה בתמונהההההההההההההההההה!!! ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!
G GlitterKitten New member 24/5/03 #3 הייייי את מעריצה מעריצה(חחח) של אנסטסיה? ספרי לי קצת פרטים על אנסטסיה כי אני לא מבינה גדולה בנושא חיחיח וקבלי תמונה חדשה....ראית כבר? --->
הייייי את מעריצה מעריצה(חחח) של אנסטסיה? ספרי לי קצת פרטים על אנסטסיה כי אני לא מבינה גדולה בנושא חיחיח וקבלי תמונה חדשה....ראית כבר? --->
L lizaliz New member 24/5/03 #4 ../images/Emo107.gif../images/Emo60.gif../images/Emo170.gif למעשה.. אני בדיוק כמוך.. ולא ראיתי את התמונה! איזו תמונה חמוטההההה
../images/Emo107.gif../images/Emo60.gif../images/Emo170.gif למעשה.. אני בדיוק כמוך.. ולא ראיתי את התמונה! איזו תמונה חמוטההההה
G GlitterKitten New member 24/5/03 #5 האאא הבנתיששש טוב אז נתעזר בסבלנות עד שמישהו שכן מבין יבוא חחחחח
פ פודיט2 New member 24/5/03 #6 נצל"ש{או נ"ש או כל חירבוש אחר} שלום.... אני חדשה....!!! ואני מאוד אוהבת את אנסטסיה! רציתי לשאול בהזדמנות: למישהי יש מושג אם היא כבר החלימה?!?
נצל"ש{או נ"ש או כל חירבוש אחר} שלום.... אני חדשה....!!! ואני מאוד אוהבת את אנסטסיה! רציתי לשאול בהזדמנות: למישהי יש מושג אם היא כבר החלימה?!?
D DIRRTY New member 24/5/03 #9 ../images/Emo24.gifקודם כל ברוכית הבאית../images/Emo24.gif ואכן כן יקירתי היא החלימה לאחר ניתוח שערך שבע שעות צילמה קליפ שהוא שיר הנושא לסרט המצליח "שיקגו" , ואף הקליטה דואט אם ג'ניפר לופז המדהימה והיא עושה כבוד למשקפופרים אם זה מעניין אותך קשקשי על עצמך או במילים אחרות ספרי על עצמך מה דעתך על הקליפ החדש יאללה ביי נ.ב. - יש לי לוכד תמונות אז לכתדד תמונות מההופעה בויקטוריה קבלו תמונה -------->>>>>>>>
../images/Emo24.gifקודם כל ברוכית הבאית../images/Emo24.gif ואכן כן יקירתי היא החלימה לאחר ניתוח שערך שבע שעות צילמה קליפ שהוא שיר הנושא לסרט המצליח "שיקגו" , ואף הקליטה דואט אם ג'ניפר לופז המדהימה והיא עושה כבוד למשקפופרים אם זה מעניין אותך קשקשי על עצמך או במילים אחרות ספרי על עצמך מה דעתך על הקליפ החדש יאללה ביי נ.ב. - יש לי לוכד תמונות אז לכתדד תמונות מההופעה בויקטוריה קבלו תמונה -------->>>>>>>>
ח חולה על אנסטסיה New member 24/5/03 #12 ../images/Emo26.gifוואלקם טודה וולרד אוף אנסטיין מה נשמע ממתי את מעריצה את אלוהים שלי את קבוע מקווה לראותך קבו7ע
../images/Emo26.gifוואלקם טודה וולרד אוף אנסטיין מה נשמע ממתי את מעריצה את אלוהים שלי את קבוע מקווה לראותך קבו7ע
מ מזל דגים 1 New member 24/5/03 #7 ששששש...../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif כולם עדיין ישנים מה קרה לך ?? מי מתעורר ביום שבת כול כך מוקדם תחזור לפה בצהריים לילה טוב
ששששש...../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif כולם עדיין ישנים מה קרה לך ?? מי מתעורר ביום שבת כול כך מוקדם תחזור לפה בצהריים לילה טוב
G GlitterKitten New member 24/5/03 #8 פחחחחחחחחחחח סורי שהערתי אותך חחחח ואני בת תתעורררררררררר משעמם ליייי