בוקר טובבבב

בוקר טובבבב

שיהיה לכולםםם גמר חתימה טובה!!!!!!!וצום מועיל!!! אם פגעתיי במישהו אני מצטערתתתת אני אוהבת את כולכםםםםםםם. אז שתהיה לכולנו שנה טובהההה :)

גם לך ילדה ולא רק לך

שהיה לכם צום קל ואני מקווה שנעבור את הצום בלי בעיה *ליטל ראיתי שאת מתמודדת על להיות מנהלת אז שהיה לך בהצלחה את נראת לי המנהלת שתהיה הכי טובה פה

nitzangro2

New member
ליטלוש כנסי!

ליטל את יודעת שאני לא צמה בכיפור ולא הולכת לבית כנסת.. אבל בגלל הריב שהיה לנו אתמול.. אני מבקשת ממך סליחה.. סליחה שפגעתי בך.. וסליחה שבכלל נפגעת והתעצבנת עלי.. דיברנו כבר על זה והכול.. אבל חשבתי לחזק את דבריי.. את יודעת שאת הכי חשובה לי בעולם.. ואףףףף בן אדם לא יצליח להרוס את זה! מבינה?? אזז אוהבת אותךךךךךךך!!! הכי שיששש!! אל תשכחי את זה לעולם!! ביי.. וצום קל.. למי שצם..

ניצניייי נשמה שליייי

זאת אני שצריכה לבקש סליחהההההההההה אני אוהבת אותךך הכי הכי הכי הכי הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם אחות קטנה שלי...................... אוהבת אותך המוןןן שפאפאאא וגמר חתימה טובהה.....

urimz5

New member
תגידי,את חייבת להזכיר כל פעם

שאת לא מאמינה/צמה? זה עושה לך את זה? טוב..על זה את סולחת לי?

urimz5

New member
גאדדדדדדדדד

את צמה? אין מצב..אני מוכן להתערב שאת נשברת באמצע..

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif אפילו אני עדה

שניצן צמה שנה שעברה... ניראה לי שהיינו ביחד... =/ לא זוכרת כבר.. צום מועיל וקל לכולם

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifצום קללללל

וחתימה טובה

urimz5

New member
צום קל רותםםםםםם וכולםםםם

אם מישו חושב שאני צריך לבקש ממנו סליחה אישית-שיגיד,מה שבטוח אף פעם לא הרבצתי לאף אחד כאן,שנה טובה,אוהב מלאן

למעלה