בוקר טוב אבל קשה לראות את התמונות מהרצח של עשרות בני

אבי351

New member
בוקר טוב אבל קשה לראות את התמונות מהרצח של עשרות בני

אדם בפאריס מה יהיה הסוף עם זה מה יהיה.....

הסוף יהיה שהאסלאם יעבור מן העולם

דת שמקדשת רצח , כמוה ככת או ארגון טירור .
אין מקום בעולם שפוי וחופשי לדת טירור כזאת

dikla yoktan

New member
נורא. יש לי חברה שהיתה אתמול במסעדה בפריז בזמן הפיגועים

ומהבהלה לא הרשו להם לצאת ממסעדה. סוג של עוצר. היא לא נשמעה מבוהלת במיוחד. ״רגילה״ לזה מהארץ....

מזעזע... ונורא עצוב לי לקרוא תגובות וסטטוסים מגעילים

שלנו, מלאי רעל, ציניות והתחשבנות בקשר לעצרת ההזדהות... וזה שמחפשים מניעים זדוניים בכוונה של הדבר הכי מובן מאליו- צער והזדהות ברמה אנושית נטו.
והרי דווקא ובמיוחד אנחנו אמורים להבין ולהזדהות עם צער כזה

dikla yoktan

New member
לא נתקלתי בסטטוסים מהסוג שאת מתארת. תודה לאל! לילה טוב חברים

שבוע טוב ומבורך

Ariel korenn

New member
אני דווקא כן , ובשפע , אין שמחה לאיד

אסור שתהיה כזאת , לא כשזה קורה במדינה מערבית , וגם לא בכזו שאין לנו יחסי ידידות עימן .
מה שכן , שמי שצריך להבין את המסר מהפיגוע האכזרי הזה שיבין , זו הכרזת מלחמה ואם האירופאים , שעכשיו הוכו בבית שלהם לא יבינו זאת וישארו באדישותם - נמשיך לחטוף .
קשה להגיד את זה , לא על דמם של 129 שם ולא על אלו של כאן , אבל תתעוררו , תורידו כפפות , ותפסיקו להתעסק בסימון מוצרים וגינויים לישראל , במקום זה תפעלו ביד קשה ויוזמת נגד הטירור .
ונגד האיסלמיזציה שהעולם עובר ומושפע בדיוק מזה .
זה בני אור מול בני חושך , וכמה שננסה להסתכל אחרת - אין מנוס

כן, זה דבר אחד. אני מדברת על משהו אחר

שזה התלהמות נגד מחווה של הזדהות עם כאב הנפגעים ומשפחותיהם, וגם קריאות שהמשתתפים כאן מתיפייפים, וצבועים ובוגדים. זה עושה לי חלחלה בגוף. תחושה שכאילו צורת החשיבה שלהם מתנהלת במונחים של התחשבנות נטו, שגוברת על יכולת חמלה ואמפתיה בסיסית, ברמה הכי אנושית. וגם-שאין להם יותר אמון ואמונה בכוונות טובות של אנשים...
אני רק מתנחמת בזה שהם לא מיצגים את הרוב, ולרוב כן יש יכולת אמפתיה, אמון בטוב שבזולת ובכלל ועדיין, יש בעולם יותר טוב מאשר רע.

Ariel korenn

New member
כן , נו , אני תמיד נסחף בתשובות

זה מקומם אבל לא אכפת לי , אי אפשר לדרוש חמלה לעצמנו ולא להפגין אותה לאחר בצרתו .
&nbsp
אני יודע מה המעגל שלי , וזה שמצמצם את שלו , שיסתדר לבד .
בתוכנו כקבוצה , אנחנו גם פרט , חופש מחשבה והבעת רגשות

למעלה