בוקר טוב...אוף אי אפשר לסמוך על הטלפון

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב...אוף אי אפשר לסמוך על הטלפון

כתבתי פוסט ארוך בהתייחס להתכתבות שלכם מאתמול... נמחק. אח"כ כתבתי הודעה היא נצמדה להתכתבות.... מקווה שזה לפחות יפתח את שרשור הבוקר

יוליקה

Member
מנהל
אנסה לשחזר את מה שכתבתי

אני כמובן מסתייגת לחלוטין מקיצוניות בשני הצדדים. הן מהשמאל הקיצוני שכמעט מוותר על כל אושיות המדינה היהודית. והן מהימין הקיצוני שאיבד לחלוטין את הגבול בין מותר ואסור. אז בימין הקיצוני יש פרוורטים שלוקחים את החוק שרק הוא מאמין בו, ופועל כעין תחת עין... אבל אנחנו לא נמצאים בתקופת התנך... יש לנו מדינה ריבונית... ואם חיים התוכנו אנשים שמשתייכים ללהט"בים הם בני אדם כמונו... אז מחר יתחילו לדקור חילוניים כי הם לא שומרים על חוקי התורה??? ואם כל כך בקבוק תבערה שזורקים קיצוניים פלשתינאים ישרפו בתים על יושביהם???? יחד עם זאת אני דוגלת בהגעה להסכמי שלום תוך וויתורים. כפי שציינתי בעבר... הפלשתינאים רוצים מדינה. לנו כבר יש מדינה... אז אם הם רוצים אז שיוותרו על עקרונות זכות השיבה...ודרישה לקבל את ירושלים המזרחית ולהכריז עליה כבירתם... ירושלים אינה מוזכרת בקוראן בכלל!!! לכן אם יוותרו יקבלו לא יוותרו לכ יקבלו כלום!!! אני גם דוגלת באי וויתור על עמק הירדן. אינני מוכנה שנחזור לפת"ח לנד ולארץ המרדפים.

מינהר

New member
יוליקה, זה בדיוק מה שאומר הפרופ אומן, זוכה

פרס נובל על תורת המשחקים. [ מתמטיקה] לדבריו אין פתרון לסכסוך. הערבים ואנחנו לא יוותרו בעניין זכות השיבה. הערבים ואנחנו לא יוותרו בעניין ירושלים, ולא בנושא בקעת הירדן. ולא לגבי הסיכון לירי טילים על מרכז הארץ, וכך הלאה.

מינהר

New member
ואת אלה שפגעו בנערה ואת אלה

ששרפו בתי ערבים בגדה- זה מובן מאליו שיש להעניש בכל חומר הדין, למען יראו וייראו. על זה אין בכלל ויכוח אצל אנשים מן היישוב.

י מ י ת 2

New member
פרופסור אומן ידוע בדעותיו הימניות הקיצוניות

למרות שהוא חתן פרס נובל לא הייתי מסתמכת עליו בעניני מדיניות ואידאולוגיה.
אי אפשר להגיד בנשימה אחת לא לחלק את ירושלים ולהאמין בשתי מדינות זה לא הולך ביחד.
בלי ויתורים משני הצדדים נמשיך להלחם להיהרס, ליהרג, להיפצע ואחר כך לבכות
ראיתי את לפיד לאחרונה, האמת אני מתאפקת לא להגיד פה מה אני חושבת על ההתנהגות שלו שפתאום הפך את עורו לצרכי בחירות.

בת אל57751

New member
ויתורים לא מובילים לשום מקום ,,ראינו כבר התנסנו

ואין להביא דוגמא את ירדן ומצרים אלו עמים והפלסטינאים לפחות המנהיגים שלהם טרוריסטים
ודוגלים בהשמדת ישראל
אין להם אידיאולגיה של החזרת שטחים אלה על השתלטות טוטאלית על כל הארץ,

מינהר

New member
האמת שהדעות שלנו לא משנות. רוב העם הוא ימני

לפי הבחירות. ועוד חלק נכבד אמצע.

יוליקה

Member
מנהל
מינה חשבון פשוט מראה שרוב העם אינו ימני

קואליציה זה לא רוב העם!! הליכוד קיבל 30 מנדטים..+ בנט וליברמן אלה הם הימין. אגודת ישראל וש"ס אינם ימנים כי אצלם התורה קודמת לארץ ישראל... לכן זה טעות לומר שרוב העם ימני.

מינהר

New member
יוליקה, נאמני התורה עוד יותר חשוכים

וקיצונים. רק לא מתחשק להם לשרת בצבא.

מינהר

New member
אין לי דעה בעניין ירושלים.

אבל הטרור הערבי לא נראה לי שיפסק, גם אם תהיה מדינה על כל שטחי יו-ש, וגם אם לא ישאר שם אף יהודי. ימשיכו עם זכות שיבה ושלל טענות אחרות. ראינו אצל רבין וראינו אצל שרון. יש מי שנותן להם גב וכספים להמשיך בטרור. כדי להסיח הדעת מבעיות פנים ערביות.
אומן ימני, אבל מפוכח במודלים המתמטיים שלו.

deebeebee

New member
גם הטרור היהודי לא נראה שיפסק

אנחנו מדברים עליהם, אבל מסרבים ליטול קורה מבין עינינו.
&nbsp

י מ י ת 2

New member
נכון מאד. תמיד נוח להכות על החזה של מישהו אחר

שלהם. הם לא רוצים. הם הסרבנים הם הטרוריסטים. אבל כדאי להסתכל במראה ולראות מה הפרצוף האמיתי שלנו . זה לא תמיד נעים, אז אולי כדאי לעשות משהו כדי לשנות. זה יכול להיות לטובתנו.

מינהר

New member
אולי באמת תדברי עם הימין הקיצוני, ותסבירי להם

שזה מאוד מסוכן.
הפורום הגימלאי הסולידי הזה הרי הוא לא הכתובת.

בת אל57751

New member
ימית הסתכלתי על עצמי הכתי על החזה שלי וראיתי שאנחנו לא בסדר

הם לא הסרבנים , ,הם לא הטרוריסטים, הם כן רוצים,,,וראיתי את הפרצוף האמיתי שלנו,,,זה אנחנו

מה דעתך עליהם נשמע??,,,,אני התודתי שהכל זה אנחנו,,,,מקובל עליך???
ספרי לנו על הפרצוף האמיתי של חמאס חאלד משעל ,,מענין

מינהר

New member
אתמול בריקודי עם רקדנו דבקה אוריה. מי מכיר

דבקות מהתנועה או מחוגים?
אז נזכרתי בדבקה משולשת שהיינו רוקדים בתנועה. מי מכיר?
יש שם 2 קפיצות על רגל שמאל.אז זהו, ניסיתי לשחזר, ואני לא יכולה לקפוץ על רגל שמאל. כואב. אני בגיל של המדינה. המדינה צעירה, ואני מרגישה גרוטאה.

למעלה