בוקר טוב -אור אני ממש חושבת שאת מנצלת את זמנך

הדסהש1

New member
בוקר טוב -אור אני ממש חושבת שאת מנצלת את זמנך

נהדר..אני לא הייתי בקולנוע כבר שנים..בצעירותי אהבתי מאוד
ללכת לסרטים מאז שאני מוגבלת וקשה לי לשבת במקום אחד זה לא עבורי.אני חייבת לקום מידי רבע שעה למתוח את רגלי...אחרת הם
נרדמו לי...

יוליקה

Member
מנהל
אני גם כבר שנים לא הייתי בקולנע

אבל מסיבה אחרת... סרט מרדים אותי... בדיוק כמו בבית...
לא היו הפתעות בבחירות בניו המפשייר... הילרי קלינטון הפסידה
דונאלד טראמפ זכה... צריך אמנם נשיא רפובליקני... אבל לא הפלייבוי הזה.

המושחת קיבל רק עוד חודש בכלא, אולמרט

צריך להחזיר את כל הכספים שלקח ולהרקב בכלא, למה שלא יקחו, יגנבו
אם בית המשפט לאחר הכל מפגין רחמים כלפיהם?

כי הפרקליטות לא יודעת לנהל את ענייניה

כשמישהו מבצע עבירות וגורם עוול לאחרים, מגישים אותו למשפט על עבירה אחת, ורק אחרי שהוא מורשע מגישים נגדו תביעה, וסביר להניח שלא יקבל שום חופף, או לפחות חלקי אבל לא חודש, זו בדיחה.

חקרתי פעם אמרגן מוזיקה לחתונות שהיה מפורסם אבל רצה לחסוך כסף, גנב ריקשה מצהל כדי להעביר את הציוד, צבע אותה והמציא לה מספר דמיוני, וכך השתמש בה עד שהתקלקלה, ואז גנב נוספת, וכך הגיע ל-7 ריקשות ואז נעצר.

הגשתי אותו לתביעות על 3 תיקים (העונש 3 שנים על גניבת מכונית , ולרוב לא משנה כמה כלי רכב גנב, לא היה יושב בכלא יותר משלוש שנים, משמע שנתיים נטו) והוא קיבל שנה וחצי מאסר, אחר כך בערך כל חצי שנה הסתיימה החקירה בתיק נוסף, וכך כל 7 התיקים ובסופו של דבר הוא ישב בכלא 6 שנים.....

העונש הוא מתחת לכל ביקורת

מי שמשמש איש ציבור צריך להראות דוגמא אישית, וכאשר הוא מבצע עבירה, הוא צריך להיענש בעונש כבד ביותר, ובמקום זאת הוא זוכה למשהו שלא יכול להיראות כעונש אלא כבדיחה על חשבון הציבור.

זו גם דעתי בקשר לששת הניצבים שביצעו עבירות ולא הועמדו לדין פלילי, זו זילות החוק וזילות הדמוקרטיה בישראל.
אבל הם כמובן מסתמכים על העובדה שמדינת ישראל מוכרזת כמדינה יהודית בלבד, לא דמוקרטית, ראה מגילת העצמאות.....

יוליקה

Member
מנהל
ההקלטות של שולה זקן לא נלקחו בחשבון

למרות שהפכה לעדת מדינה וישבה בגללו בכלא!!
נכון, היא לא טלית שכולה תכלת... אבל שומעים בברור את אולמרט
מסיט אותה לדבר עבירה....

מינהר

New member
מני נפתלי יקבל 170 א שח ממשרד ראש הממשלה.

לפי פסק דין של בית הדין לעבודה בירושלים.
הציבור משלם, לא שרה. אז מה היא נזעקה כל כך?

יוליקה

Member
מנהל
בדיוק כך!!

אבל אחרי הזכיה נגד משרד ראש הממשלה...
יוכל מני נפתלי לתבוע את שרה נתניהו בבית דין אזרחי!!

הדסהש1

New member
היום הצדק נעשהלגבי אולמרט זה מעט

ועדיין עורך דינו אומר שנעשה לו אי צדק?
ולגבי מני נפתלי עורכת דינו אמרה שהסכום היה אמור להיות גדול יותר

מינהר

New member
האם שמתם לב בעניין המנהרות המתמוטטות

על אנשי חמאס מה אמר הרמטכל אמש?
שאלו אותו אם ישראל מעורבת, והוא ענה משהו כמו- אולי.

מינהר

New member
מאיר ויוליקה, בעניין הקשר בין פרפור פרוזדורים

וקרישיות דם. מה שהסברתם לי שאין קשר. אז הרופאה של אמא שלי אמרה, שבגיל שלה, 92, כאשר יש פרפור נוצרים לעיתים קרישים. ולכן צריך קומודין, שיוצר מצידו שטפי דם. וזה חוץ מן התרופה נגד הפרפור, שלא בהכרח עוזרת ב-100% בגיל הזה.

טוב אני רק בן 70.5 אז מה אני יודע על 92?

ראשית, אם זה היה פרפור, בילנו זה מתכון קרוב למוות.
מדובר בריפרוף, כנראה שהמצב קבוע, כי אצלי זה לא עושה את הפעולות הללו ואני לוקח קומאדין רק בגלל התרופות שמעלות לי את ה-inr.

השאלה אם בגיל 92 מגישים לצריבת הפרוזדורים. אני בגילי חושש מזה שזה יגרום למצב בלתי הפיך, ולכן שמחתי על הפתרון התרופתי.

למעלה