בוקר טוב או בעצם לא

פרוזק

New member
בוקר טוב או בעצם לא

טוב אז כמו שאתם יכולים לנחש לא הלכתי לעבודה ואני גם לא מתקוונת ללכת זה יחכה למחר בתקווה שמחר אני יצליח אבל כן עשיתי כמה טלפונים שזו התחלה טובה. דיברתי עם הפסייאטר שלי שאחליט שאני יכולה להיות הרופאה של עצמי ושאני יקבע לבד מה המינון המדוייק שאני צריכה והוא מרשה לי לשחק עם המינון עד הפגישה הבאה שלנו (יענו מה לא רק שאני בדיכאון אני גם צריכה לאתחיל לבדוק מינונים) למרות שהיה מעוד חשוב לו לציין שגם אם אני יכך את כל הקופסה לא יקרה לי כלום אני רק ישן טוב במשך כמה ימים ואולי טיפה מית חולים ובלאגנים אבל לא משהו סופני רציני. זהו יתר הטלפונים איו קשורים לעבודה חיסלתי את הדברים מהר וקצר ועכשיו אנ יכולה לחזור לי בסבבה למיטה שלי ושכל העולם יקפוץ לי אני מקווה שבהמשך אני יצליח גם לגרור את עצמי להתקלח כי אני בעמת ג´יפה וצריך לסדר פה טיפה לפנאי שההורים חוזרים מהירחדבש שלהם. אז זהו אני הלכתי לי לישון פרוז

פרוזק אני מקווה שאת לא מתכוונת

ברצינות שזה מה שאמר הפסיכאטר, או שזו הפרשנות שלך לדבריו "למרות שהיה מאוד חשוב לו לציין שגם אם אני אקח את כל הקופסה לא יקרה לי כלום אני רק אשן טוב במשך כמה ימים ואולי טיפה מית חולים ובלאגנים אבל לא משהו סופני רציני" אם באמת ככה נאמרו המילים-תחליפי אותו מיד!!!!!!!!!!! ושלא תעיזי לקחת מינון יתר מעבר למה שממש הכרחי!!!!!!! אלוהים ישמור אותי מכזה משפט-ששגוי לחלוטין-ולדעתי צריך למחוק את השרשור הזה מהפורום שמישהו לא יפעל על סמך המשפט הזה. מינון יתר של כל כדור כימי מהווה סכנה-כל כדור יש בו תוית אזהרה שיש סכנה בלקיחת מינון יתר-לפעילות הלב, לפעילות מערכת הנשימה, לפעילות מערת השרירים, לפעילות מערכת העצבים, על לחץ הדם-איבודי הכרה וכו´ אז לא מאמינה שרופא יואמר לך שאת יכולה לקחת קופסא שלמה ולא יקרה לך כלום-נראה לי פרשנות מוטעית ומסוכנת שלך. רחל-נשמה שמזועזעת.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רחל... לא למהר עם העצות

את לא יודעת מה היה, ולמרות שאת דואגת ואכפת לך מאוד, אולי הדברים הם לא בדיוק כמו שהם נראים לך מאיפה שאת מסתכלת. ופרוזאק - לא יודעת למה התכוון הרופא שלך, אולי הוא החליט לתת לך לקחת אחריות על חייך? לא רק על המשחק באפשות לקטוע אותם, אלא גם על האפשרות לשפר אותם, ולו באמצעות מציאת המינון הטוב ביותר של התרופה שאת לוקחת. הרי אחרי הכל, גם הוא תלוי במשוב שלך כדי לתת לך את המינון... תקומי רעננה, אני מקווה

צודקת-סליחה תמחקי

את תגובתי , ותעתיקי מחדש רק את תגובתך. קיבלתי מה שכתבת.

למעלה